Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Mieszanie 4 piw, 0.35 wódki i pół litra amareny a potem branie ibuprofenu na sucho będąc pijanym
Kuba1001 pisze:Miejsce do rozmów o wszystkim i o niczym poza grą. kupię rudą siedmiolatkę
Kuba1001 pisze:Miejsce do rozmów o wszystkim i o niczym poza grą.
kupię rudą siedmiolatkę
mam na zbyciu ile dasz
ćwierć kilo zajebistego zioła
wolałbym pieniazki no dobra daj to ziolo
Pewnie zaje*ał ziele z metina, złodziej jeden
Abomination pisze:wolałbym pieniazki no dobra daj to ziolo Dawaj rudzielca ThePolishKillerPL pisze:Pewnie zaje*ał ziele z metina, złodziej jeden Hodowałem je w swoim baraku
Abomination pisze:wolałbym pieniazki no dobra daj to ziolo
Dawaj rudzielca
ThePolishKillerPL pisze:Pewnie zaje*ał ziele z metina, złodziej jeden
Hodowałem je w swoim baraku
Chcę ładne zdjęcie tylnego koła Ursusa C‐330
Kiedyś mój stary miał Ursusa “CZYDZIESTKE”, ale przyszła wredna baba i zaje**ła inb4 to nie był komornik
Kiedyś mój stary miał Ursusa “CZYDZIESTKE”, ale przyszła wredna baba i zaje**ła
inb4 to nie był komornik
Radiotelegrafista pisze:Chcę ładne zdjęcie tylnego koła Ursusa C‐330
komentarz dla statystyk
Proszę nie spamić zdjęciami.
przepraszam prosze pana, juz nie bede
Dobry wieczór
Zarazskoczepodtira Jest tu kto czy ludzie już poszli spać ukkodrogi serio nie mam nic do roboty Hyvää yyy… Yötä. Tak yötä
Czyli nie jestem człowiekiem Każdego dnia się dowiaduję nowych rzeczy
Attero pisze: Jest tu kto czy ludzie już poszli spać Sen? Urocza jesteś
Attero pisze: Jest tu kto czy ludzie już poszli spać
Sen? Urocza jesteś
Rafael_Rexwent pisze:Sen? Urocza jesteś Stoisz na tyle blisko, że mogę ci przyłożyć i sie nie zmęczyć. :V I jak sie siedzi samemu i nie ma nic do roboty to sen jest najlepszym rozwiązaniem
Rafael_Rexwent pisze:Sen? Urocza jesteś
Stoisz na tyle blisko, że mogę ci przyłożyć i sie nie zmęczyć. :V I jak sie siedzi samemu i nie ma nic do roboty to sen jest najlepszym rozwiązaniem