Czat
-
-
-
bulorwas
FD_God pisze:A ile tam wysiadujesz bulwa, standardowe 8 czy jakoś inaczej?
Na budowie czy w samorządzie? Do samorządu przychodzę tylko, jak jest coś do przygotowania, jakieś większe spotkanie, konferencja. Ba, raz nawet lokal załatwiałem. Umowa zlecenie, wyciągam z tego około 1000 miesięcznie, max 2 k jak jest zapieprz (Znaczy, średnio 3‐4 spotkania w miesiącu organizuje się, nie robię tego sam i wychodzi mi mniej niż dzień za jedno. Czasem jeszcze na czarno pisze przemówienia), a na budowlance u wujka na czarno dorabiam, jak mam czas i chęci, a jemu brakuje roboli. Dodatkowo studiuję.
-
-
bulorwas
FD_God pisze:No i prawidłowo, osobiście podziwiam osoby co pracują na budowie, zwłaszcza jak jest 30 stopni, a pracują na słońcu.
Dam ci trick. Termosy nie przechowują temperatury. Nie tylko ciepła, ale i zimna. Nawalasz cały termos lodu, zalewasz do pełna wodą czy innym napojem, zakręcasz, robisz, pijesz, jak się skończy to dolewasz, chwilę czekasz i znowu masz lodowaty napój. Orzeźwia jak cholera, a spalasz przy tym i kalorie, jeśli to woda, bo organizm musi ograć płyn, czyli wytworzyć ciepło, czyli dostarczyć energię, którą pozyskuje z cukru.
-
-
-
-
-
-
-
Attero
FD_God pisze:[pic]
Arduino: www.arduino.cc
musical floppy: www.youtube.com/watch?v=Qs9jiXOKNls -
-