Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Wybacz Att, ale nie ufam twoim linkom
gulasz88 pisze:Wybacz Att, ale nie ufam twoim linkom Po całym dniu z tymi hevon paska jestem psychicznie zmęczona. I mam poważniejsze rzeczy do roboty niż ip phishing.
gulasz88 pisze:Wybacz Att, ale nie ufam twoim linkom
Po całym dniu z tymi hevon paska jestem psychicznie zmęczona. I mam poważniejsze rzeczy do roboty niż ip phishing.
Mega mocno polecam Yakuzę 0, nieziemska gra warta swojej ceny.
Podpinam się pod wypowiedź FD
Ja wiem, że liga to wymagająca jak na moje super szybkie łączę gra, ale no bez przesady.
To uczucie, gdy nadal nie pokazali skinów na tutejszym PBE
Dzisiaj miałem praktyki od 11 do 15 i się zmęczyłem w ch*j, eh.
A ja dzisiaj… Hmm… Rozśmieszyłem matematyczkę.
A ja dzisiaj… Hmm…
Rozśmieszyłem matematyczkę.
A ja grałem na każdej lekcji z PSO, bo siadam na końcu, a formułka jest ta sama co rok
Radiotelegrafista pisze:A ja dzisiaj… Hmm… Rozśmieszyłem matematyczkę. A ja nauczyciela od praktyk rozśmieszałem przez całe zajęcia
Radiotelegrafista pisze:A ja dzisiaj… Hmm…
A ja nauczyciela od praktyk rozśmieszałem przez całe zajęcia
Profesor wyje**ł mnie z wykładu bo wytknąłem mu błędy xD Nawet skuwysyn nie śmiał odpowiedzieć, zaczął przeklinać i mnie wygnał. W dziekanacie jest już pismo na skuwysyna z nagraniem.
Ponownie ruszyłem Ziemiomorze. I to dwa rozdziały. Że też ochotę na czytanie mam tylko w szkole ;‐;
ja zacząłem czytać A Game of Thrones i już 161 strona
Ja po raz ósmy czytam “Wesele” Wyspiańskiego
Chcę chociaż ruszyć Metro 2033, ale nie chcę zajmować sobie głowy, kiedy już są daty sprawdzianów z lektur
Przeczytałam całe Metro 2033 w 3 dni z przerwami na sen i lekcje. Polecam cieplutko
Przeczytałem całą serię Harrego Pottera w dwa miesiące. Z przerwami na szkołę i sen
Futu.re, Outsider Kinga i Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć. Po ich przeczytaniu pojadę kupić nowe książki.
Przeczytana cała seria Władcy Pierścieni w 4 dni. Handluj z tym.
Książki obrazkowe się nie liczą.