Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Dzisiaj miałem praktyki od 11 do 15 i się zmęczyłem w ch*j, eh.
A ja dzisiaj… Hmm… Rozśmieszyłem matematyczkę.
A ja dzisiaj… Hmm…
Rozśmieszyłem matematyczkę.
A ja grałem na każdej lekcji z PSO, bo siadam na końcu, a formułka jest ta sama co rok
Radiotelegrafista pisze:A ja dzisiaj… Hmm… Rozśmieszyłem matematyczkę. A ja nauczyciela od praktyk rozśmieszałem przez całe zajęcia
Radiotelegrafista pisze:A ja dzisiaj… Hmm…
A ja nauczyciela od praktyk rozśmieszałem przez całe zajęcia
Profesor wyje**ł mnie z wykładu bo wytknąłem mu błędy xD Nawet skuwysyn nie śmiał odpowiedzieć, zaczął przeklinać i mnie wygnał. W dziekanacie jest już pismo na skuwysyna z nagraniem.
Ponownie ruszyłem Ziemiomorze. I to dwa rozdziały. Że też ochotę na czytanie mam tylko w szkole ;‐;
ja zacząłem czytać A Game of Thrones i już 161 strona
Ja po raz ósmy czytam “Wesele” Wyspiańskiego
Chcę chociaż ruszyć Metro 2033, ale nie chcę zajmować sobie głowy, kiedy już są daty sprawdzianów z lektur
Przeczytałam całe Metro 2033 w 3 dni z przerwami na sen i lekcje. Polecam cieplutko
Przeczytałem całą serię Harrego Pottera w dwa miesiące. Z przerwami na szkołę i sen
Futu.re, Outsider Kinga i Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć. Po ich przeczytaniu pojadę kupić nowe książki.
Przeczytana cała seria Władcy Pierścieni w 4 dni. Handluj z tym.
Książki obrazkowe się nie liczą.
Ekhem. Około łącznie 2‐3 tyś. stron samego wiersza. W wakacje, od rana do nocy. Zero obrazków.
Nie przeczytałem nic z przerwami na pracę i sen.
Nie ma to jak po raz piąty jednego dnia instalować Linuxa na maszynie wirtualnej.
KU*WA, FUTU.RE, jak ta ksiazka mnie zdenerwowala. Nie chce niczego spoilerowac, ale niektore wybory bohatera byly takie… dziwne, nieprzemyslane
Nie wiedziałam, czy się śmiać czy płakać, czytając HP i Przeklęte Dziecko.
Tak złe?