Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Ja po raz ósmy czytam “Wesele” Wyspiańskiego
Chcę chociaż ruszyć Metro 2033, ale nie chcę zajmować sobie głowy, kiedy już są daty sprawdzianów z lektur
Przeczytałam całe Metro 2033 w 3 dni z przerwami na sen i lekcje. Polecam cieplutko
Przeczytałem całą serię Harrego Pottera w dwa miesiące. Z przerwami na szkołę i sen
Futu.re, Outsider Kinga i Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć. Po ich przeczytaniu pojadę kupić nowe książki.
Przeczytana cała seria Władcy Pierścieni w 4 dni. Handluj z tym.
Książki obrazkowe się nie liczą.
Ekhem. Około łącznie 2‐3 tyś. stron samego wiersza. W wakacje, od rana do nocy. Zero obrazków.
Nie przeczytałem nic z przerwami na pracę i sen.
Nie ma to jak po raz piąty jednego dnia instalować Linuxa na maszynie wirtualnej.
KU*WA, FUTU.RE, jak ta ksiazka mnie zdenerwowala. Nie chce niczego spoilerowac, ale niektore wybory bohatera byly takie… dziwne, nieprzemyslane
Nie wiedziałam, czy się śmiać czy płakać, czytając HP i Przeklęte Dziecko.
Tak złe?
Mhm. Tak to jest, jak na siłe pisze się kontynuację i daje się do niej chore akcje, w dodatku głównym wątkiem jest ciężki temat podróży w czasie. Zmarnowałam cztery dychy.
Zrobiłem sobie dwudniową przerwę na jeja. Myślę, Kuba już na pewno wrócił…
Wszyscy, no prawie wszyscy czekamy na jego powrót.
A kto nie czeka?
Czerwony i Angel.
Hmm… Kuba jest pewnie w tym samym miejscu co Wiedźmin 4, Cyberpunk 2077 2 i Half‐Life 3.
Cóż., Wiedźmin 4, a przynajmiej coś, co mogło by taką nazwę nosić, niemal na pewno do nas przybędzie…kiedyś…