Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Przeczytałem całą serię Harrego Pottera w dwa miesiące. Z przerwami na szkołę i sen
Futu.re, Outsider Kinga i Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć. Po ich przeczytaniu pojadę kupić nowe książki.
Przeczytana cała seria Władcy Pierścieni w 4 dni. Handluj z tym.
Książki obrazkowe się nie liczą.
Ekhem. Około łącznie 2‐3 tyś. stron samego wiersza. W wakacje, od rana do nocy. Zero obrazków.
Nie przeczytałem nic z przerwami na pracę i sen.
Nie ma to jak po raz piąty jednego dnia instalować Linuxa na maszynie wirtualnej.
KU*WA, FUTU.RE, jak ta ksiazka mnie zdenerwowala. Nie chce niczego spoilerowac, ale niektore wybory bohatera byly takie… dziwne, nieprzemyslane
Nie wiedziałam, czy się śmiać czy płakać, czytając HP i Przeklęte Dziecko.
Tak złe?
Mhm. Tak to jest, jak na siłe pisze się kontynuację i daje się do niej chore akcje, w dodatku głównym wątkiem jest ciężki temat podróży w czasie. Zmarnowałam cztery dychy.
Zrobiłem sobie dwudniową przerwę na jeja. Myślę, Kuba już na pewno wrócił…
Wszyscy, no prawie wszyscy czekamy na jego powrót.
A kto nie czeka?
Czerwony i Angel.
Hmm… Kuba jest pewnie w tym samym miejscu co Wiedźmin 4, Cyberpunk 2077 2 i Half‐Life 3.
Cóż., Wiedźmin 4, a przynajmiej coś, co mogło by taką nazwę nosić, niemal na pewno do nas przybędzie…kiedyś…
Serio? Cyberpunk 2077 2? Są już o tym memy? Głupota ludzka nie zna granic…
Radiotelegrafista pisze:Cóż., Wiedźmin 4, a przynajmiej coś, co mogło by taką nazwę nosić, niemal na pewno do nas przybędzie…kiedyś… Tak też mówiono o Half Life 3, a widzisz co się stało.
Radiotelegrafista pisze:Cóż., Wiedźmin 4, a przynajmiej coś, co mogło by taką nazwę nosić, niemal na pewno do nas przybędzie…kiedyś…
Tak też mówiono o Half Life 3, a widzisz co się stało.
maxmaxi123 pisze:Serio? Cyberpunk 2077 2? Są już o tym memy? Głupota ludzka nie zna granic… Akurat nie wiem czy są memy, wymyśliłem Cyberpunk 2077 2 na potrzeby mojego poprzedniego posta.
maxmaxi123 pisze:Serio? Cyberpunk 2077 2? Są już o tym memy? Głupota ludzka nie zna granic…
Akurat nie wiem czy są memy, wymyśliłem Cyberpunk 2077 2 na potrzeby mojego poprzedniego posta.