Czat
-
Radiotelegrafista
Śląsk jest fajny.
Zapraszam na Oktoberfest organizowany na naszym osiedlu. Kto przyjdzie ubrany w stroju bawarskim, ma alles za darmo, czyli.bierze ile dusza zapragnie.
Jak już przyjedziecie, rozglądajcie się za dwu metrowym ziomkiem w lejderhozach i kapeluszu z piórkiem. Powiedzcie, że jesteście z PBFów, to odpalę wam coś za darmo.
-
bulorwas
Rafael_Rexwent pisze:Nie przyjeżdżajcie do Łodzi, obczajcie jej okolice. Na przykład takie fajne miasto‐basen o nazwie Brzeziny.
Polecam Konstantynów! Teraz wybory, to się ludzie zaczęli napi**dalać, kto to czego nie nakradł. Dzisiaj dostałem “Głos Konstantynowa” cytuję nagłówek: “Kryptogej, Alkoholik i Talib dokonują zamachu na wolność w mieście! Nie pozwól im dość do władzy!”
*Jedyna osoba z bliskiego wschodu z Kanzasie to Turek od Kebabów, który urodził się w Łodzi. -
bulorwas
Radiotelegrafista pisze:Śląsk jest fajny.
Zapraszam na Oktoberfest organizowany na naszym osiedlu. Kto przyjdzie ubrany w stroju bawarskim, ma alles za darmo, czyli.bierze ile dusza zapragnie.
Jak już przyjedziecie, rozglądajcie się za dwu metrowym ziomkiem w lejderhozach i kapeluszu z piórkiem. Powiedzcie, że jesteście z PBFów, to odpalę wam coś za darmo.
Cytując stare łódzkie przysłowie “Jak za darmo to biere”
-
-
gulasz88
Radiotelegrafista pisze:Śląsk jest fajny.
Nie miałem w planach wycieczki do śląska ale no cusz. Taka okazja nie zdarza się codziennie!
-
-
-
gulasz88
Attero pisze:MIESZKAM NA KOMPLETNYM ZADUPIU ZDECYDOWANIE ZA DŁUGO, nie chce się przeprowadzić do jeszcze większej dziury, w dodatku radioaktywnej.
A nie, spokojnie. Łódź nie jest radioaktywna, no może poza rekinią. Jest za to przeklęta i w ciągłej strefie wojny.Czas zatrzymał się tutaj w 1989 i ciągle się cofa. Internet przynoszę sobie w kubłach z Aleksandrowa, dlatego mam problemy z odpisami. .
-
-
-
-
-
-
ThePolishKillerPL
https://youtu.be/HzPD7Cjyc4Y
Why, hello there, Old Sport. -
StinkyWhiskey
FD_God pisze:Słyszałem, że Łódź to miasto meneli, prawda to?
Pierwszym co poczułem po przyjeździe do Łodzi to zapach menela
Potem przyjaciółka pokazywała mi miejsca gdzie chleją w krzakach dresy, było takie co ok. 100m więc wszędzie chleją
A potem Piotrowska w nocy, tysiące ludzi na jednej ulicy i wszyscy chleją
No i w monopolowym sprzedają bez dowodu i pani miła
Miasto meneli, ale z urokiem -
-
-
-
-