Czat
-
Attero
Czuje się rozdarta asf.
Muszę wybrać gdzieś praktyki, tylko kurna nie mam gdzie. XD
Znaczy niby mam, ale te miasta są 30 km ode mnie i sama sobie z dojazdem nie poradzę, a w moim mieście na miejscu mam chjowy serwis komputerowy, w którym więcej będę grała na telu z nudy, bibliotekę, urząd i szpital, gdzie mnie na 90% nie przyjmą.
Pytanie.
Podejmować ryzyko i jechać do tych miast, potem liczyć się z wkuwem rodziców i problemami z dojazdem
Czy zostać i w zasadzie niczwgo się nie nauczy tylko mieć pieczątke i jazda. -
-
-
-
-
-
FD_God
Attero pisze:Czuje się rozdarta asf.
Muszę wybrać gdzieś praktyki, tylko kurna nie mam gdzie. XD
Znaczy niby mam, ale te miasta są 30 km ode mnie i sama sobie z dojazdem nie poradzę, a w moim mieście na miejscu mam chjowy serwis komputerowy, w którym więcej będę grała na telu z nudy, bibliotekę, urząd i szpital, gdzie mnie na 90% nie przyjmą.
Pytanie.
Podejmować ryzyko i jechać do tych miast, potem liczyć się z wkuwem rodziców i problemami z dojazdem
Czy zostać i w zasadzie niczwgo się nie nauczy tylko mieć pieczątke i jazda.Co chciałabyś robić po tym jak skończysz szkołę? O ile rzecz jasna zamierzasz iść dalej na studia, to co po nich zatem?
-
Attero
FD_God pisze:Co chciałabyś robić po tym jak skończysz szkołę? O ile rzecz jasna zamierzasz iść dalej na studia, to co po nich zatem?
Mam plan pracować w jakimś serwisie, bo lubię grzebać w elektronice, potem może jakaś polibuda (na miesięczne praktyki mam zamiar jechać do oddziału Netii na śląsku) lub w dziale pomocy technicznej gier w Katopato.
I no. Znajomych też nie mam, bo nie umiem ich zdobywać shrug face, nie chce mi się wklejać.
I eh perkele. -
gulasz88
Jako osoba która sama odbyła praktyki powiem ci jedno: luja się tam nauczysz. Ja odbywałem swoje w szkole i nie dowiedziałem się niczego, moi koledzy którzy odbywali swoje w urzędach tak samo. Serwisy komputerowe nie chcą przyjmować praktykantów, a jedyna firma jaka kilku moich znajomych przyjęła, to ta w której i tak pracowali po szkole. Także praktykami się nie przejmuj, i tak pewnie sama będziesz musiała wypełnić sobie dziennik praktyk i dostaniesz 4
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-