Czat
-
-
wiewiur500kuba
maxmaxi123 pisze:Ja zawsze miałem na ósmą, aż do teraz. Przez nauczycieli z innych szkół, którzy już mieli zaplanowane godziny, a nasza musiała się dostosować, mam dwa razy na 10, raz na 9 i dwa razy na ósmą. W jeden dzień 6 lekcji, w chyba pozostałem mam 8 i raz w piątek 7. Z tego co pamiętam. Wszyscy narzekają na ten plan.
Dodam od siebie że mamy jeszcze 3 okienka ;v
I ja przez to cały tydzień jestem niewyspany i nieprzytomny ;‐; W tamtym roku było lepiej, bo np. w piątek miałem na 9:00 i trzy matmy z jednym angielskim. Teraz na 8:00 i 7 lekcji -
-
-
-
-
-
-
-
Attero
Zohan666 pisze:W USA też są zje**ni ludzie
i tępiPrzez swoją rodzinę i otoczenie z gimnazjum nabawiłam się depresji so there we go.
Przynajmniej od jednego z tych czynników sobie odetchnę w spokoju.No i uh. Podejrzewam, że trafiłabym do jakiegoś dużego miasta, więc mogłabym dalej i lepiej ćwiczyć parkour i nie biegać nad rzekę na plac zabaw.
-
Attero
Vader0PL pisze:W imieniu Polaków (chociaż jestem Szwedem) dziękuję ci, że ratujesz inteligencję tego państwa, poprzez zmniejszenie liczby idiotów o jeden.
I to samo zdanie będę miał do każdego, kto ma szanse opuścić swój kraj i robi to ze słowami “poza [nazwa kraju], poza zje**mi”.
Mam w planach zrobienie tego raz, a hehe porządnie. :^D
-
-
-
-
-
-
-
-
-