Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
To nie reaction meme, ale i tak jest piękne.
FD_God pisze:I tak przy okazji >Łódź Jeżeli to sytuacja z 16 września, to też jechałem tym autobusem i to słyszałem
FD_God pisze:I tak przy okazji >Łódź
Jeżeli to sytuacja z 16 września, to też jechałem tym autobusem i to słyszałem
Babka podała moją kartkówkę jako przykład źle napisanej.
Z czego?
Strzelam, że biologia.
Biologia. Genetyka.
Radiotelegrafista pisze:Babka podała moją kartkówkę jako przykład źle napisanej. Co napisałeś na niej?
Radiotelegrafista pisze:Babka podała moją kartkówkę jako przykład źle napisanej.
Co napisałeś na niej?
Że RNA to cukier.
Genetyka jest prosta. ;;;;;;;;;;;; To pamięciówka jest tylko.
A mnie facetka od biologii prawie zabiła. Wcisnęła kartkówkę z dzielenia się komórek w dzień z dwoma sprawdzianami, żeby ukarać debili z końca. Dwie klasówki mam tylko ja, bo jako jedyny z klasy chodzę na hiszpański.
A mnie facetka od biologii prawie zabiła.
Wcisnęła kartkówkę z dzielenia się komórek w dzień z dwoma sprawdzianami, żeby ukarać debili z końca.
Dwie klasówki mam tylko ja, bo jako jedyny z klasy chodzę na hiszpański.
Dwa sprawdziany jednego dnia? Pff, poszedłbyś na studia, tutaj trzeba jakoś połączyć cztery imprezy jednego wieczoru!
Panowie. U mnie w szkole po tygodniu można mieć 7 jedynek. U jednego nauczyciela.
Jeden uczeń w mojej klasie dostał 3 w zbiorze (0,15> minut .
Ostatnie takie obliczenia miałem gdy trzeba było wybrać tańsze piwo…
Ether pisze:Dwa sprawdziany jednego dnia? Pff, poszedłbyś na studia, tutaj trzeba jakoś połączyć cztery imprezy jednego wieczoru! Ależ ciekawi mnie czy będziesz tak pisał całe studia ;v
Ether pisze:Dwa sprawdziany jednego dnia? Pff, poszedłbyś na studia, tutaj trzeba jakoś połączyć cztery imprezy jednego wieczoru!
Ależ ciekawi mnie czy będziesz tak pisał całe studia ;v
jeśli chcę je zakończyć na tym roku ‐ tak.
W następnym tygodniu mam 2 sprawdziany i 3 prace do napisania. Ta, w ten weekend na pewno odpocznę…