Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
FD_God pisze:Ach, zarabianie kabelków, dobre czasy. Jedyne co wyniosłam dobrego z tej lekcji, to zdjęcia szkoły. A i tak nieważne z jakim światłem i pod jakim kątem, ten budynek wygląda jak psychiatryk.
FD_God pisze:Ach, zarabianie kabelków, dobre czasy.
Jedyne co wyniosłam dobrego z tej lekcji, to zdjęcia szkoły.
A i tak nieważne z jakim światłem i pod jakim kątem, ten budynek wygląda jak psychiatryk.
miej dużo do nauczenia oglądaj anime i przy okazji dostań napadu fangirlizmu przeklinaj na uciekający ci czas Kazute prezentuje jak się nie uczyć. PS: Polecam tutejszym fanom anime Bungou Stray Dogs, a zwłaszcza film Dead Apple.
miej dużo do nauczenia oglądaj anime i przy okazji dostań napadu fangirlizmu przeklinaj na uciekający ci czas
Kazute prezentuje jak się nie uczyć.
PS: Polecam tutejszym fanom anime Bungou Stray Dogs, a zwłaszcza film Dead Apple.
Radio, zapomniałeś o swojej galerii?
Mówisz to tak, jakbym się z tym krył. Taktyczne usunięcie.
Mówisz to tak, jakbym się z tym krył.
Taktyczne usunięcie.
Proste rozwiązanie:
Skoro żyję, to próba zamachu na moje życie się nie udała.
DaGrasso to najlepsza pizzeria pod słońcem Pizza przychodziła dwie i pół godziny. A że matka strzeliła focha, to wpi***alam zimne pierogi z serem na kolację
Panowie Z okazji waszego dnia życzę wam krótkiego cierpienia o fajnego życia Łapcie Bowsette, bo tak samo ssie jak ja w składaniu życzeń
Panowie Z okazji waszego dnia życzę wam krótkiego cierpienia o fajnego życia
Łapcie Bowsette, bo tak samo ssie jak ja w składaniu życzeń
Dziękuję, a w ramach prezentu chcę więcej Bowsette. To jest jeden z niewielu trendów jakie mi się podobają.
Bardzo dziękuję i za życzenia i za Bowsette
bulorwas pisze:Dziękuję, a w ramach prezentu chcę więcej Bowsette. To jest jeden z niewielu trendów jakie mi się podobają. A co, brałbyś?
bulorwas pisze:Dziękuję, a w ramach prezentu chcę więcej Bowsette. To jest jeden z niewielu trendów jakie mi się podobają.
A co, brałbyś?
ThePolishKillerPL pisze:A co, brałbyś? Miętoliłbym muszę jak dizk szyszkę
ThePolishKillerPL pisze:A co, brałbyś?
Miętoliłbym muszę jak dizk szyszkę
Sądziłem, że to 28 jest ;‐;
bulorwas pisze:Dziękuję, a w ramach prezentu chcę więcej Bowsette. To jest jeden z niewielu trendów jakie mi się podobają. Your command is my wish (plz nie dawajcie mi bananana)
Your command is my wish (plz nie dawajcie mi bananana)
Thanks Attero‐chan
Do usług towarzyszu Bulorwas
Attero, dont post this or Bulwa’s kuas piedolnie like a atomówka.
Spokojnie, dla ciebie też starczy TPKP
Fe, ja nie pedał bym chu*e lubił, paszoł won z tą propozycją.