Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Szkoda że twoja aktywność tak spada
Szkoda, że mam ważniejsze rzeczy do roboty.
Nikt cię za to nie wini
Jedna osoba z mojego otoczenia ciągle ma do mnie pretensje, że nie odpisuję w rp i stałam się nudziarą. No ale co poradzę na to, że mam dużo nauki, prac do napisania oraz parę ważnych prywatnych spraw? :v
Zawsze możesz też spróbować wytłumaczyć to tej osobie
Oj, wiele razy to powtarzałam. A ona dalej swoje.
A ja chciałbym znaleźć szczęście w życiu.
Chyba każdy chce. Każdy, kto nie jest szczęśliwy.
Połącz stoizm z hedonizmem. I odrobiną socjopatii. Udany przepis na życie, polecam.
Połącz stoizm z hedonizmem. I odrobiną socjopatii.
Udany przepis na życie, polecam.
Hup‐haff, po prostu olej wszystko, i tak nie ma znaczenia. Mi tyle do szczęścis wystarcza
Nie graj w gry sieciowe. Nigdy. Ażeby Cię Ukko uchronił od tego. Chyba, że to MMO, wtedy jak najbardziej można.
Nie graj w gry sieciowe. Nigdy. Ażeby Cię Ukko uchronił od tego.
Chyba, że to MMO, wtedy jak najbardziej można.
Gry sieciowe są w porządku.
Radiotelegrafista pisze:Gry sieciowe są w porządku. Sprecyzuj, proszę o jakie dokładnie sieciówki Ci chodzi?
Radiotelegrafista pisze:Gry sieciowe są w porządku.
Sprecyzuj, proszę o jakie dokładnie sieciówki Ci chodzi?
W których mogę zagrać z innymi graczami przez sieć.
Dokładniej? Podaj mi gatunek, MMORPG, moba, FPS…? Tudzież osu!.
Dokładniej? Podaj mi gatunek, MMORPG, moba, FPS…?
Tudzież osu!.
MMO Nie.
Naprawione. ;‐;
Attero pisze:Nie graj w gry sieciowe. Nigdy. Ażeby Cię Ukko uchronił od tego. Chyba, że to MMO, wtedy jak najbardziej można. W sensie o to chodzi
Attero pisze:Nie graj w gry sieciowe. Nigdy. Ażeby Cię Ukko uchronił od tego.
W sensie o to chodzi
FD_God pisze:W sensie o to chodzi Aah… W MMO spotkałam mniej toksycznych ludzi niż wszędzie indziej. ;‐; A i tak jestem zmuszona grać tam gdzie życzą mi śmierci weehe
FD_God pisze:W sensie o to chodzi
Aah…
W MMO spotkałam mniej toksycznych ludzi niż wszędzie indziej. ;‐;
A i tak jestem zmuszona grać tam gdzie życzą mi śmierci weehe
Może maja ku temu jakis powód? Może. Ty na nich najpierw caly czas plujesz i im nerwy puszczają?