Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Zawsze możesz też spróbować wytłumaczyć to tej osobie
Oj, wiele razy to powtarzałam. A ona dalej swoje.
A ja chciałbym znaleźć szczęście w życiu.
Chyba każdy chce. Każdy, kto nie jest szczęśliwy.
Połącz stoizm z hedonizmem. I odrobiną socjopatii. Udany przepis na życie, polecam.
Połącz stoizm z hedonizmem. I odrobiną socjopatii.
Udany przepis na życie, polecam.
Hup‐haff, po prostu olej wszystko, i tak nie ma znaczenia. Mi tyle do szczęścis wystarcza
Nie graj w gry sieciowe. Nigdy. Ażeby Cię Ukko uchronił od tego. Chyba, że to MMO, wtedy jak najbardziej można.
Nie graj w gry sieciowe. Nigdy. Ażeby Cię Ukko uchronił od tego.
Chyba, że to MMO, wtedy jak najbardziej można.
Gry sieciowe są w porządku.
Radiotelegrafista pisze:Gry sieciowe są w porządku. Sprecyzuj, proszę o jakie dokładnie sieciówki Ci chodzi?
Radiotelegrafista pisze:Gry sieciowe są w porządku.
Sprecyzuj, proszę o jakie dokładnie sieciówki Ci chodzi?
W których mogę zagrać z innymi graczami przez sieć.
Dokładniej? Podaj mi gatunek, MMORPG, moba, FPS…? Tudzież osu!.
Dokładniej? Podaj mi gatunek, MMORPG, moba, FPS…?
Tudzież osu!.
MMO Nie.
Naprawione. ;‐;
Attero pisze:Nie graj w gry sieciowe. Nigdy. Ażeby Cię Ukko uchronił od tego. Chyba, że to MMO, wtedy jak najbardziej można. W sensie o to chodzi
Attero pisze:Nie graj w gry sieciowe. Nigdy. Ażeby Cię Ukko uchronił od tego.
W sensie o to chodzi
FD_God pisze:W sensie o to chodzi Aah… W MMO spotkałam mniej toksycznych ludzi niż wszędzie indziej. ;‐; A i tak jestem zmuszona grać tam gdzie życzą mi śmierci weehe
FD_God pisze:W sensie o to chodzi
Aah…
W MMO spotkałam mniej toksycznych ludzi niż wszędzie indziej. ;‐;
A i tak jestem zmuszona grać tam gdzie życzą mi śmierci weehe
Może maja ku temu jakis powód? Może. Ty na nich najpierw caly czas plujesz i im nerwy puszczają?
Jaki powód towarzyszu. Jestem pasywna i nie umiem w grze nikogo obrazić. Poza tym liga to toxic community I nie mogę tego opuścić, bo chłopak grozi, że się przeze mnie powiesi jak przestanę grać. : D
Jaki powód towarzyszu. Jestem pasywna i nie umiem w grze nikogo obrazić. Poza tym liga to toxic community I nie mogę tego opuścić, bo chłopak grozi, że się przeze mnie powiesi jak przestanę grać.
: D
To fajny chlopak, grajcie sobie z botami. Na aramie też jest na ogół spokojniej.
I dlatego gram tylko w grach z trybem jednego gracza. Wyjątkiem jest TF2 i Paladins, ale to rzadko.
2 pic to Dishonored czy oczy mnie mylą?