Czat
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Konto usunięte
Mycha2001 pisze:Tworzenie bestii w Bestiariuszu mam nadzieję że nie ma żadnych limitów? Oraz witam. (To zabawne uczucie kiedy jesteś nowy w jakimś PBF).
Nie graj bo z tego co wiem od Kuby postacie nowych graczy i tak będą gorsze od tych co graja od poczatku nie ważne jakby nowi starali się.
-
-
Konto usunięte
Huskarl pisze:Nie graj bo z tego co wiem od Kuby postacie nowych graczy i tak będą gorsze od tych co graja od poczatku nie ważne jakby nowi starali się.
Tak było jest i będzie, no i nie da się tego zmienić. W życiu rzeczywistym też tak jest, w reszcie internetu także. Szkoda też tu mówić o grach f2p (p2w).
-
Rafael_Rexwent
Huskarl pisze:Nie graj bo z tego co wiem od Kuby postacie nowych graczy i tak będą gorsze od tych co graja od poczatku nie ważne jakby nowi starali się.
O ile wiem to w PBFach liczy się nie jak długo grasz, tylko jak odgrywasz swoją postać
Dlatego ja się nie przejmuję tym, że ktoś kto gra dłużej ode mnie jest lepszy, czy ma władzę nad krasnoludami, tylko staram się jak najlepiej odgrywać swojego łaka. I będę starał się jeszcze dłuugo
-
-
-
-
-
-
-