Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Ja tam pluję na Netflixa. Ta moda na seriale jest ch*jowa. Zwłaszcza superbohaterskie.
Ether pisze:Ja tam pluję na Netflixa. Ta moda na seriale jest nie fajna. Zwłaszcza superbohaterskie. ^
Ether pisze:Ja tam pluję na Netflixa. Ta moda na seriale jest nie fajna. Zwłaszcza superbohaterskie.
^
Ej, to nie jest dosłowny cytat. Aż się zdziwiłem jak to przeczytałem. :')
Jak superbohaterzy to tylko komiksy, nie jakieś seriale smh
Serie animowane są w porządku
Ether pisze:Ja tam pluję na Netflixa. Ta moda na seriale jest ch*jowa. Zwłaszcza superbohaterskie. Akurat netflix nie ma w zasadzie żadnych seriali o superbohaterach, bo nie mają praw do żadnych marek
Ether pisze:Ja tam pluję na Netflixa. Ta moda na seriale jest ch*jowa. Zwłaszcza superbohaterskie.
Akurat netflix nie ma w zasadzie żadnych seriali o superbohaterach, bo nie mają praw do żadnych marek
To kto robi Iron Fista i tego drugiego? Zwyczajnie Marvel?
pluję na netflixa moda na seriale jest ch*jowa zwłaszcza superbohaterskie Tam jest kropka.
pluję na netflixa moda na seriale jest ch*jowa zwłaszcza superbohaterskie
Tam jest kropka.
Ether pisze:Ja tam pluję na Netflixa. Ta moda na seriale jest ch*jowa. Zwłaszcza superbohaterskie. +1
+1
Attero ma sweet spot za uchem (za którym nie powiem :3) Twoja bff na przerwie drapie cię tam jak kota Zasypiasz XD
Attero ma sweet spot za uchem (za którym nie powiem :3) Twoja bff na przerwie drapie cię tam jak kota Zasypiasz
XD
begone T H O T
no hejka co tam
gulasz88 pisze:Akurat netflix nie ma w zasadzie żadnych seriali o superbohaterach, bo nie mają praw do żadnych marek Jessica Jones? Daredevil? Iron Fist?
gulasz88 pisze:Akurat netflix nie ma w zasadzie żadnych seriali o superbohaterach, bo nie mają praw do żadnych marek
Jessica Jones? Daredevil? Iron Fist?
Ale to stare, moda na komiksy już mija
Ukko dostałam pochwałę od dyrka, wice i w dodatku wręczałam im kwiaty. Phew. XD
Zachęcam do przeczytania opisu akademii
(Obecnie) Najpopularniejszy PBF na jeja W tej grupie możesz poczuć się jak superbohater. Chyba że wolisz tych złych. Wybierz supermoce i w drogę. PIERWSZY WLASCICIEL: sluzak4 I…?
(Obecnie) Najpopularniejszy PBF na jeja
W tej grupie możesz poczuć się jak superbohater. Chyba że wolisz tych złych. Wybierz supermoce i w drogę.
PIERWSZY WLASCICIEL: sluzak4
I…?
Ten PBF wybił się na spamie. To jeden z najgorszych, które widziałem przez te 4 lata.
Starczyło pierwszą część