Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Zagraj w Yakuze
Attero pisze: Po raz drugi mam pustkę w środku, bo to tak wciąga i jest takie krótkie. ;_; Phi… Co ty tam wiesz o pustce w środku…
Attero pisze: Po raz drugi mam pustkę w środku, bo to tak wciąga i jest takie krótkie. ;_;
Phi… Co ty tam wiesz o pustce w środku…
Hup‐haff
Attero pisze:Skończyłam Mirrors Edge. Po raz drugi. Po raz drugi mam pustkę w środku, bo to tak wciąga i jest takie krótkie. ;_; A grałaś w Portala?
Attero pisze:Skończyłam Mirrors Edge. Po raz drugi. Po raz drugi mam pustkę w środku, bo to tak wciąga i jest takie krótkie. ;_;
A grałaś w Portala?
Andrzej_Duda pisze:A grałaś w Portala? Na pewno są jeszcze osoby, które nie oglądały/grały w tę grę jak i w dwójkę.
Andrzej_Duda pisze:A grałaś w Portala?
Na pewno są jeszcze osoby, które nie oglądały/grały w tę grę jak i w dwójkę.
Ja nie
Ja też nie.
To nie grajcie
FD_God pisze:Na pewno są jeszcze osoby, które nie oglądały/grały w tę grę jak i w dwójkę. Lepiej nie grać też w serię Half Life czy Left 4 Dead.
FD_God pisze:Na pewno są jeszcze osoby, które nie oglądały/grały w tę grę jak i w dwójkę.
Lepiej nie grać też w serię Half Life czy Left 4 Dead.
najlepiej zagrać w dooma
Heroes III.
Wolfenstein.
StormWorks, War Thunder, WreckFest, Empire Earth (eeeeygh)
Dishonored i Morrowind.
Horizon zero dawn i divinity original sin 2.
Saper.
Daggerfall.
minecraft
Tibia
Ch** ku*wa