Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Tylko tyś facet jest, a ja kobitka. Jesteś drugim Ślązakiem którego znam i masz więcej niż 180 wzrostu jak wy to robicie
Tylko tyś facet jest, a ja kobitka.
Jesteś drugim Ślązakiem którego znam i masz więcej niż 180 wzrostu jak wy to robicie
Węgiel. Węgiel i propaganda.
Węgiel.
Węgiel i propaganda.
Mają tak czarną miarę od mierzenia węgla, że pomijają pierwsze pół metra, bo nic nie widać. Niestety, później zapominają odjąć te 50 cm…
jak ślunzg to chyba bardziej nazizm?
Ether pisze:jak ślunzg to chyba bardziej nazizm? Ch** wie. Krasnoludy są poje**ne.
Ether pisze:jak ślunzg to chyba bardziej nazizm?
Ch** wie. Krasnoludy są poje**ne.
Ether pisze:jak ślunzg to chyba bardziej nazizm? To, że główne ulice mojego osiedla są ułożone w swastykę nic nie znaczy!
To, że główne ulice mojego osiedla są ułożone w swastykę nic nie znaczy!
Radiotelegrafista pisze:To, że główne ulice mojego osiedla są ułożone w swastykę nic nie znaczy! Ta, jakby to tylko jedna swastyka była… Z bocznych ulic też się da jakieś pewnie zrobić.
Radiotelegrafista pisze:To, że główne ulice mojego osiedla są ułożone w swastykę nic nie znaczy!
Ta, jakby to tylko jedna swastyka była… Z bocznych ulic też się da jakieś pewnie zrobić.
Nawet pewnie jak szcza na śnieg to w taki sposób, żeby utworzyć swastykę.
Jeżeli kogoś to obchodzi to Metro 2033 jest za darmo na steamie (Nie wersja redux) oraz Yakuza 0 będzie do poniedziałku za 56 złotych, mega gorąco polecam tę grę.
Przez ciebie bardzo żałuję, że mój lapek tego nie udźwignie…
Zawsze możesz wziąć teraz i liczyć, że kiedyś sobie ulepszysz i zagrasz
Sciąganie gierki z neta Dołączanie pozycji do listy gier, bo jest za darmo przez dwa dni Nie widzę różnicy.
Sciąganie gierki z neta Dołączanie pozycji do listy gier, bo jest za darmo przez dwa dni
Nie widzę różnicy.
Nie umiem w Steama. Nie znoszę dziadostwa, podobnie jak innych platform.
Jedno robisz z czystym sumieniem, drugie niekoniecznie
Aryjska krew płynąca w jego żyłach pomaga mu osiągnąć rozmiar idealnego mężczyzny
Gotycka Attero wracająca z wycieczki. Ofc Selfie z Jinx, Torisem i Qui‐Gon Jinnem zaliczone. B) Wanna bleach to clean eyes?
Jedyne zdjęcie jakie kiedykolwiek dałem na PBFy było w hełmie i masce p‐gaz.
Oddej mi swoje śliczne włoski. Też chcę takie długie.
Attero pisze:Zdjęcie 5/10
Attero pisze:Zdjęcie
5/10