Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Ether pisze:jak ślunzg to chyba bardziej nazizm? Ch** wie. Krasnoludy są poje**ne.
Ether pisze:jak ślunzg to chyba bardziej nazizm?
Ch** wie. Krasnoludy są poje**ne.
Ether pisze:jak ślunzg to chyba bardziej nazizm? To, że główne ulice mojego osiedla są ułożone w swastykę nic nie znaczy!
To, że główne ulice mojego osiedla są ułożone w swastykę nic nie znaczy!
Radiotelegrafista pisze:To, że główne ulice mojego osiedla są ułożone w swastykę nic nie znaczy! Ta, jakby to tylko jedna swastyka była… Z bocznych ulic też się da jakieś pewnie zrobić.
Radiotelegrafista pisze:To, że główne ulice mojego osiedla są ułożone w swastykę nic nie znaczy!
Ta, jakby to tylko jedna swastyka była… Z bocznych ulic też się da jakieś pewnie zrobić.
Nawet pewnie jak szcza na śnieg to w taki sposób, żeby utworzyć swastykę.
Jeżeli kogoś to obchodzi to Metro 2033 jest za darmo na steamie (Nie wersja redux) oraz Yakuza 0 będzie do poniedziałku za 56 złotych, mega gorąco polecam tę grę.
Przez ciebie bardzo żałuję, że mój lapek tego nie udźwignie…
Zawsze możesz wziąć teraz i liczyć, że kiedyś sobie ulepszysz i zagrasz
Sciąganie gierki z neta Dołączanie pozycji do listy gier, bo jest za darmo przez dwa dni Nie widzę różnicy.
Sciąganie gierki z neta Dołączanie pozycji do listy gier, bo jest za darmo przez dwa dni
Nie widzę różnicy.
Nie umiem w Steama. Nie znoszę dziadostwa, podobnie jak innych platform.
Jedno robisz z czystym sumieniem, drugie niekoniecznie
Aryjska krew płynąca w jego żyłach pomaga mu osiągnąć rozmiar idealnego mężczyzny
Gotycka Attero wracająca z wycieczki. Ofc Selfie z Jinx, Torisem i Qui‐Gon Jinnem zaliczone. B) Wanna bleach to clean eyes?
Jedyne zdjęcie jakie kiedykolwiek dałem na PBFy było w hełmie i masce p‐gaz.
Oddej mi swoje śliczne włoski. Też chcę takie długie.
Attero pisze:Zdjęcie 5/10
Attero pisze:Zdjęcie
5/10
Lepiej wyglądasz w okularach przeciwsłonecznych
Kuba serio cię wpuścił czy zapomniał wywalić?
Attero pisze: Wanna bleach to clean eyes? Jest gut.
Attero pisze: Wanna bleach to clean eyes?
Jest gut.
JokTovenson (Wiatruś) wróci gdzieś w styczniu, jak coś. Ma szlaban.