Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Masz rację i nie da się temu zaprzeczyć. Mnie zawsze ciągnęło w tamtą okolicę i będę się starać, aby wyjechać i dożyć tam starości.
Grał ktoś tutaj w Vampire: Masquerade?
Grałem. Najlepsza gra o wampirach w historii i czołówka gier RPG w ogóle
Właśnie sobie kupilem na promocji… Jak na razie nie żałuję.
A pobrałeś community pacha? Bo bez niego prędko pożałujesz
Potrzebuje… Więcej… Negative Frames! Polecam ten webcomic tak jak The Crawling City.
schabowy z pasztetem
Zabierz to sprzed moich oczu i przemyśl swoje dotychczasowe życie.
Ładnie to tak kanibalem być?
Attero pisze:Potrzebuje… Więcej… Negative Frames! Polecam ten webcomic tak jak The Crawling City. Już lepiej poczytać jakiegoś hentaia
Attero pisze:Potrzebuje… Więcej… Negative Frames! Polecam ten webcomic tak jak The Crawling City.
Już lepiej poczytać jakiegoś hentaia
Zohan666 pisze:schabowy z pasztetem
Jeszcze planuję zrobić naleśnika z kaszanką
Zohan666 pisze:Jeszcze planuję zrobić naleśnika z kaszanką Strasznie mnie ciekawi smak tego.
Zohan666 pisze:Jeszcze planuję zrobić naleśnika z kaszanką
Strasznie mnie ciekawi smak tego.
Kiedyś zrobiłem z takim sosem jak do lasagne i było dobre
Chciałam się tyło pożegnać. Tym razem znikamy na stałe. Niszczymy wszystkie konta, bez wyjątku. No more me
Ojej
Ożesz ty ku*wa ja pie**olę
Hup‐haff
Anadiomena pisze:Chciałam się tyło pożegnać. Tym razem znikamy na stałe. Niszczymy wszystkie konta, bez wyjątku. No more me