Czat
-
-
Bilolus1
Za pozwoleniem Kubusia się reklamuje
grupy.jeja.pl/7664,pax‐eladia.html
I to chyba oficjalne goodbye dla Serrivy bo pozapominałem o niej wszystkiego, a nie ma co przeciągać jej śmierci…jak Marmolad ‐ tutaj ponieważ mam od cholery czasu because of strike będę wam GM’ował słodziaki jutro dokończę całego PBF’a i otworze karty postaci.
-
Bilolus1
Za pozwoleniem Kubusia się reklamuje
I to chyba oficjalne goodbye dla Serrivy bo pozapominałem o niej wszystkiego, a nie ma co przeciągać jej śmierci…jak Marmolad ‐ tutaj ponieważ mam od cholery czasu because of strike będę wam GM’ował słodziaki jutro dokończę całego PBF’a i otworze karty postaci.
-
-
-
-
-
Abomination
Bilolus1 pisze:Za pozwoleniem Kubusia się reklamuje
Trochę smut ;c
ale zostaw serrivke, żebym mógł kiedyś poczytać -
-
-
Attero
Kiedy nauczycielka dyktuje notatkę
www.youtube.com/watch?v=3rTtCEh96Wo
(przewińcie do 4:24) -
-
maxmaxi123
grupy.jeja.pl/7630,miasto‐nieszczesc‐pbf.html
To ja to tu zostawię.
-
Kazute
A właśnie, Maksiu. Chyba o czymś zapomniałeś.
-
-
-
-
-
Kuba1001
Wybierz temat i zacznij tam pierwszym postem. Najłatwiej jest w mieście, bo wystarczy napisać, że zbliżasz się do bram i reszta już jakoś leci. Niby możesz też założyć temat i w nim zacząć, ale nie widzę sensu, skoro nie masz żadnego domu czy innej nieruchomości na lokację. Podczas wybierania tematu radzę też jednak rozeznać się co się tam dzieje i nie ograniczać się do pierwszej i drugiej strony tematów z wyborem lokacji.
-