Czat
- 
 Bilolus1 Bilolus1Za pozwoleniem Kubusia się reklamuje grupy.jeja.pl/7664,pax‐eladia.html I to chyba oficjalne goodbye dla Serrivy bo pozapominałem o niej wszystkiego, a nie ma co przeciągać jej śmierci…jak Marmolad ‐ tutaj ponieważ mam od cholery czasu because of strike będę wam GM’ował słodziaki jutro dokończę całego PBF’a i otworze karty postaci. 
- 
 Bilolus1 Bilolus1Za pozwoleniem Kubusia się reklamuje grupy.jeja.pl/7664,pax‐eladia.html I to chyba oficjalne goodbye dla Serrivy bo pozapominałem o niej wszystkiego, a nie ma co przeciągać jej śmierci…jak Marmolad ‐ tutaj ponieważ mam od cholery czasu because of strike będę wam GM’ował słodziaki jutro dokończę całego PBF’a i otworze karty postaci. 
- 
- 
- 
- 
- 
 Abomination AbominationBilolus1 pisze:Za pozwoleniem Kubusia się reklamuje grupy.jeja.pl/7664,pax‐eladia.html I to chyba oficjalne goodbye dla Serrivy bo pozapominałem o niej wszystkiego, a nie ma co przeciągać jej śmierci…jak Marmolad ‐ tutaj ponieważ mam od cholery czasu because of strike będę wam GM’ował słodziaki jutro dokończę całego PBF’a i otworze karty postaci. Trochę smut ;c 
 ale zostaw serrivke, żebym mógł kiedyś poczytać
- 
- 
- 
 Attero AtteroKiedy nauczycielka dyktuje notatkę 
 www.youtube.com/watch?v=3rTtCEh96Wo
 (przewińcie do 4:24)
- 
- 
 maxmaxi123 maxmaxi123grupy.jeja.pl/7630,miasto‐nieszczesc‐pbf.html To ja to tu zostawię. 
- 
 Kazute KazuteA właśnie, Maksiu. Chyba o czymś zapomniałeś. 
- 
- 
- 
- 
- 
 Kuba1001 Kuba1001Wybierz temat i zacznij tam pierwszym postem. Najłatwiej jest w mieście, bo wystarczy napisać, że zbliżasz się do bram i reszta już jakoś leci. Niby możesz też założyć temat i w nim zacząć, ale nie widzę sensu, skoro nie masz żadnego domu czy innej nieruchomości na lokację. Podczas wybierania tematu radzę też jednak rozeznać się co się tam dzieje i nie ograniczać się do pierwszej i drugiej strony tematów z wyborem lokacji. 
- 
- 
 Kuba1001 Kuba1001Informuję tylko tu, ale niech jakiś serdeczny jeleń da też znać na innych grupach: ktoś, co prawda przypadkiem, ale jednak, zalał mi laptopa. Teraz się suszy, z dołączonym zasilaniem i baterią, a ja liczę na to, że po wysuszeniu i oddaniu fachowcom będzie działać. Do tej pory moja aktywność będzie gwałtownie ograniczona, chyba że odpalę laptop zastępczy. 

Tak się kończy odstawienie jeja na rzecz znajomych in real life.
 Tak się kończy odstawienie jeja na rzecz znajomych in real life.