Czat
-
Hadesares
To nie jest reklama, przeczytaj do końca.
Ludzie, ostatnio wyszła taka gra o nazwie “Mordhau” i jest ona o walce w średniowieczu (mnóstwo zbroi, broni itp.)Gra ogólnie daję pełną możliwość robienia własnej postaci, póki co jest tylko płeć męska. Jako iż uwielbiam opcję “customizacji”, to mogę robić wyglądy waszych postaci, oczywiście najpierw muszę mieć opis wyglądu waszej postaci.
Przykłady co można zrobić w tej grze:
www.reddit.com/r/MordhauFashion?utm_medium=android_app&utm_source=sharePrzez przypadek napisałem to w kartach postaci
-
-
-
-
Hadesares
Link jeszcze raz:
www.reddit.com/r/MordhauFashion?utm_medium=android_app&utm_source=share -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Czysty rasowo jest tylko Argent, pozostałe są otwarte na wszystkich, zwłaszcza Gilgasz, handlowe centrum Verden, gdzie siłą rzeczy ściągają przedstawiciele niemalże wszystkich ras.
Ogółem to prosiłbym o zakomunikowanie mi tu wprost, czy ktoś chce wziąć w tej wyprawie udział i czy na pewno zrobi postać oraz kiedy się z nią mniej więcej wyrobi, ułatwi mi to nieco sprawę, bo i tak muszę jakoś upchnąć wszystkich do jednego wątku tak, aby każdy zmarnował na tym jak najmniej czasu. -
-
Kuba1001
Nie zapomnę przez ten czas fabuły, ale będę mieć równie wielką radochę z jej przedstawienia i GM’owania, tak jak Wy z grania, więc trochę boli. No i o ile ja podejdę do tego raczej liberalnie, to licz się z niezbyt przychylnymi opiniami innych graczy na Twój temat, którym będziesz opóźniać start, bo chcę, żeby wszyscy wystartowali mniej więcej w tym samym czasie.
-