Czat
-
-
-
-
Kuba1001
Czysty rasowo jest tylko Argent, pozostałe są otwarte na wszystkich, zwłaszcza Gilgasz, handlowe centrum Verden, gdzie siłą rzeczy ściągają przedstawiciele niemalże wszystkich ras.
Ogółem to prosiłbym o zakomunikowanie mi tu wprost, czy ktoś chce wziąć w tej wyprawie udział i czy na pewno zrobi postać oraz kiedy się z nią mniej więcej wyrobi, ułatwi mi to nieco sprawę, bo i tak muszę jakoś upchnąć wszystkich do jednego wątku tak, aby każdy zmarnował na tym jak najmniej czasu. -
-
Kuba1001
Nie zapomnę przez ten czas fabuły, ale będę mieć równie wielką radochę z jej przedstawienia i GM’owania, tak jak Wy z grania, więc trochę boli. No i o ile ja podejdę do tego raczej liberalnie, to licz się z niezbyt przychylnymi opiniami innych graczy na Twój temat, którym będziesz opóźniać start, bo chcę, żeby wszyscy wystartowali mniej więcej w tym samym czasie.
-
-
-
-
-
Radiotelegrafista
Ku*wa, pieprzę to i tą pieprzoną stronę. Spędziłem dwie godziny na robieniu postaci by dowiedzieć się, że tylko zalogowani użytkownicy mogą wysyłać wiadomości. Dzięki wielkie joja.pl za wylogowanie mnie, nie będę za tobą tęsknił.
-
-
-
-
-
-
-
-
-