Czat
-
-
Konto usunięte
Angel_Kubixarius pisze:To ciekawe źe za raka uwaźa mnie ktoś, kogo przeraźa czytanie tekstu, ktoś kto przeczytał zapewne tylko kilka pierwszych linijek skoro nazywa to bóldupingiem i ktoś, kto wyrywa slowa z kontekstu patrz slowo ‘osiągnięcia’. Pozdrawiam twój umiłowany rak.
Jak sobie chcesz. Lubię czytać, ale znacznie zdrowsza jest zwykła książka niż ściana tekstu na monitorze. Możesz tam jeszcze sobie wypruć gniew, ja sobie odpuszczę, bo nie odpowiadam za to, że ktoś nie zrozumiał śmieszkizmu.
-
-
-
Rafael_Rexwent
Kurdebele Sanskryt. Jak na moje oko (i zasady dobrego wychowania) to jak się dołącza do nowego sobie środowiska to grzecznie się wita i stara się zasymilować. A ty na dzień dobry chcesz podburzyć dwóch prawilnych i doświadczonych jejowiczów. Dwóch Kubów (:P). Na żadnym PBFie na którym grałem (a uwierz, mi sporo ich), nie spotkałem się z takim zachowaniem jak twoje. Jak tu zaczynałem, to chociaż doświadczony po Mgławicy i Galaxy (+ parę mniej znanych) to starałem się nie denerwować admów grup i teraz jestem poważanym (Bober, bydom odpisy :D) użytkownikiem. Człowieku, co ty chcesz tu osiągnąć?
-
-
-
-
-
-
Konto usunięte
Kubol zezwolił na chamską reklamę.
-
Kuba1001
www.wattpad.com/story/98793401‐%C5%BCo%C5%82nierze‐honoru
Danteł prosił. -