Czat
-
-
Rafael_Rexwent
Kurdebele Sanskryt. Jak na moje oko (i zasady dobrego wychowania) to jak się dołącza do nowego sobie środowiska to grzecznie się wita i stara się zasymilować. A ty na dzień dobry chcesz podburzyć dwóch prawilnych i doświadczonych jejowiczów. Dwóch Kubów (:P). Na żadnym PBFie na którym grałem (a uwierz, mi sporo ich), nie spotkałem się z takim zachowaniem jak twoje. Jak tu zaczynałem, to chociaż doświadczony po Mgławicy i Galaxy (+ parę mniej znanych) to starałem się nie denerwować admów grup i teraz jestem poważanym (Bober, bydom odpisy :D) użytkownikiem. Człowieku, co ty chcesz tu osiągnąć?
-
-
-
-
-
-
Konto usunięte
Kubol zezwolił na chamską reklamę.
-
Kuba1001
www.wattpad.com/story/98793401‐%C5%BCo%C5%82nierze‐honoru
Danteł prosił. -
Bilolus1
Bądź Bilolusem
Graj w EU IV
Rzeczpospolita bo tak
Podbijasz Konstantynopol
Zdobywasz Krym
Pokonujesz Rosjan i ich inwazje
Przejmujesz papiestwo
0 manpower
Paczysz event
“Przyjmij oligarchie” lub “Je**j szlachte bier absolutną monarchie”
Bądź przechujem i weź to drugie
200 k wojska pojawia się na Litwie
Płacz patrząc jak twoje Imperium powoli upada -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
FD_God
Czy Anglia czasem nie powinna być w drużynie protestanckiej? Tak samo jak Czesi, Ottomani i Rosja. Ja tam na swoim Polszą jestem ścianą przechodzącą przez Skandynawię, Europę wschodnią i Bałkany. Ottomani kilka razy zbankrutowali i przegrali wojny z Węgrami, którzy byli 3‐4 prowincjonalnym robakiem, a teraz są ich rywalami. Z Rosją cały czas przesuwam granicę aż ich za Ural wypchnę, a Anglię wykopali do Ameryki Północnej, zero prowincji mają w Europie.