Miasto Gilgasz.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
wiewiur500kuba
Podczas czekania przypomniał sobie że zdarzają się okresy kiecy tonie on w zamówieniach. Zdarzało się tak często. Oczywiście zawsze po tym następowała pustka. Wykuwał wtedy bronie według własnego uznania. Wyglądały strasznie dziwnie, toteż rzadko kiedy ludzie je kupowali. Drugim powodem był fakt, że bronie te nadawały się w sam raz dla jakiś innych Minotaurów, bądź innego rodzaju silnych stworzeń. * Może dzisiaj wykuję coś dla człowieka? W końcu chcę zarobić, a nie tracić na materiałach które zużywam .* Oczywiście dalej czekał. Lecz kiedy nikt się nie zjawi w ciągu godziny// czy jak się tutaj czas mierzy// to zacznie robić jedną z piękniejszych broni. Oczywiście będzie ona potężna, ale ostatnie zamówienia był bez polotu. Ot zwykłe miecze, którymi ma się dobrze machać.
-
-
-
-
wiewiur500kuba
// Po prostu mi się nie chce :v Po co? ;‐; Prościej napisać że zaczął wykuwać miecz :v Ale jak nie to mogę zaraz zrobić kopiuj‐ wklej z gugla ;‐; A tak po za tym to wytknąłeś mi błąd że minotaur posługuje się jednym orężem. Z tego co czytałem to robią to podczas rytuału. Ten mój został wyrzucony zaraz po narodzinach ;v Może mylę się z prawdą bo na pewno jest tam coś czego nie przeczytałem :v //
-
Rafael_Rexwent
// Zaraz Kuba zrobi hurr durr, że się o wszystko dziś czepiam (może to wina tego bólu głowy) :v
Zaś co do tego ‐ czasami się nie mogę przyzwyczaić do poziomu Elarid, zwłaszcza po udanej posiadówy na Mgławicy, albo Galaxy. A Rytuał? A Rytuał Kręgu się odbywa właśnie zaraz po narodzinach. Znaczy nie tak zaraz, ale jak dziecko (Bydlątko) potrafi już raczkować, żeby móc sobie dojść do wybranej broni//
-