Miasto Ur
-
Konto usunięte
Roześmiała się głośno, używanie słowa przepraszam jest godne pożałowania, skromnym rozumowaniem Nusshy.
‐ Chędoż się ze swoją logiką! ‐ przewróciła stół z mięsem pod nogi rozmówcy. ‐ Sposób zawsze jest, ale wolimy siedzieć na rzyci i zabawiać się w najemników. Pójście do jakiegoś potężnego nekromanty albo zawzięcie paktu z demonami to w końcu za duża cena dla nas za odzyskanie ojczyzny. -
-
-
Zeromus
‐ Czy ja takie coś powiedziałem ? Po prostu wiem, że nekromanci lub magowie demonów może by i pokonali stalowych ludzi, ale jak możesz mieć pewność, że nie zechcieliby zrobić z nas swoich niewolników po tym ? Skoro zrobiliby coś, czego my nie moglibyśmy zrobić sami, to co by im przeszkodziło ?
-
Konto usunięte
Machnęła dłonią i przysiadła na jednym ze swych mebli, na starej zdewastowanej już skrzyni, co przeżyła więcej niż Nussha ot co.
‐ Dlatego trzeba mieć silną kartę przetargową. Albo pomyśleć. Można poprosić demony, kiedy demony za nas zabiją stalowych ludzi my zwrócimy się o pomoc do paladynów. -
-
-
-
-
-
Zeromus
//wies, może wykorzystasz kiedyś ten pomysł, a jak mówiłeś, że zwykłe są ciężkie do spotkania, to co by było z takimi. I tak wgl to to legenda, więc nie musi mówić prawdę//
‐ Nie pamiętam dokładnie tego … Ale one są najbliższymi potomkami pierwszego smoka, oraz każdy odziedziczył moc innego żywiołu … według legendy one są teraz uśpione gdzieś w Elarid i czekają na odpowiedni moment, żeby się przebudzić -
-
-
-
-
-
-
-
-