Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Głównie było tam coś o handlu i zadań dla najemników mało.
PrzeczYtał więc tę mniejszość…
Proste zadania w rodzaju robienia za kiziora lub coś w stylu “Idź gdzieś, przynieść coś i dostarcz tam.”
Przeczytał te drugie.
Z tego co wyczytałeś wynikało, że miałeś zabrać kilku niewolników z biedniejszych dzielnic, a potem dostarczyć ich na targ.
‐* Czemu nie. * ‐ Pomyślał wampir po czym zabrał ogłoszenie. Poszedł do pierwszego celu.
Najpierw wypadałoby skontaktować się z tym handlarzem, który wystawił ogłoszenie.
// Zapomniałem xD// Udał się więc do zleceniodawcy.
No więc był na targu i jakoś nie miał nic do roboty.
Podszedl więc się handlarza. ‐Witaj, handlarzu. Znalazłem twoje ogłoszenie. Mogę się tym zająć.
‐ Świetnie. W jednej z biedniejszych dzielnic czeka pośrednik. On da Ci niewolników, a Ty przyprowadzisz ich do mnie.
‐Mhm… Ile płacisz?
‐ A ile byś chciał?
‐Wystarczy sto sztuk złota.
‐ Tyle spokojnie załatwię. ‐ powiedział i dodał jeszcze: ‐ Jak wyrobisz się w pół godziny to wypłacę dodatkowe dwadzieścia.
‐Niech będzie.A ten pośrednik… Jakieś dokładniejsze miejsce pobytu?
‐ Przy fontannie, naprzeciwko małej karczmy.
‐Mhm. Zaraz wracam. ‐ Udał się więc do tej fontanny.
Najpierw trzeba było udać się do owej biedniejszej dzielnicy. W ogóle wiedzieć, która to dokładnie.
Wrócił się do zleceniodawcy. ‐Bym zapomniał… W której dzielnicy to jest?