Miasto Linest
-
Kuba1001
//Rafael, pls.//
Naprzeciw wejścia znajduje się długi bar, za którym stoi nie tylko przecierający blat karczmarz, ale też szafka pełna alkoholi. Są tam też drzwi prowadzące do kuchni. Przy samym barze znajdują się krzesła. Do tego pełno stolików i krzeseł w całej karczmie, jest też jeden specjalny, do gry w karty. Widzisz też schody prowadzące na piętro. Ozdób czy dekoracji niestety brak, klientela zaś to przeważnie mieszczanie, chłopi i kupcy. -
-
-
-
-
-
-
Rafael_Rexwent
Purpurowa Wilczyca
- ‐ Łatwo. Bardzo łatwo. * ‐ Pomyślała, jednocześnie uśmiechając się nieco szerzej i bardziej słodko.
- ‐ Coś lekkiego kalibru * ‐ Powiedziała do karczmarza, przechylając lekko główkę na prawe ramię. Jedyne o co w tej chwili się martwiła, to by mężczyzna tam nie zemdlał, bo inaczej będzie musiała poczekać na napój. * ‐ Coś pan poleca? * ‐ Dodała Elisa robiąc zamyśloną minę. Trenowała ją setki razy, więc istniała szansa, że barman to łyknie.
-
-
-
-
Rafael_Rexwent
Purpurowa Wilczyca
O jak słodko. Miło być obiektem zainteresowania. Nawet jeśli te zainteresowanie bywalców ogranicza się do myśli o rozdziewiczeniu, albo podobnych myśli okołoptasznych.
Próbuję pasywnie zebrać informacje o czym myślą. Pasywnie, czyli bez ingerencji w ich umysły, a raczej zbieranie bodźców pokroju lubieżnych szeptów, pogwizdywania, albo wręcz emanującej aury.
// Nie jestem pewien czy Magia Umysłu może działać pasywnie XD Ogółem chcę, żeby Nel… Elisa stała się niejako radarem wyłapującym 'luźne" myśli okolicznych osobników :V // -
Kuba1001
//Jakbyś mi tego nie wytłumaczył na PW, to nic bym nie zrozumiał, zaś moja reakcja byłaby taka:
codoch*ja.exe //
No cóż, sporo się zgadzało, ponieważ lwią część owych myśli stanowiły komentarze na temat Twoich piersi lub pośladków, niektórzy już zaczęli fantazjować, a inni zastanawiali się jak Cię poderwać. Jedynie nie wyłapałaś myśli jednego mężczyzny, siedzącego przy stoliku w kącie karczmy, który odziany był w ciemnogranatowy płaszcz z kapturem zasłaniającym twarz. Identycznie było w wypadku zasiadającego przy tym samym stoliku Niziołka. -
-
-
-
-
-
-