Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
‐ A jakie tereny dobrze znasz?
‐Głównie te koło rynku.
‐ A poza miastem? ‐ zapytał nieco bardziej poirytowany Ork.
‐Miasto Gilgasz, tam się wychowałem i pracowałem.
‐ A nie znasz, aby kogoś kto zna lepiej te tereny?
‐Niestety nie.
‐ To spi***alaj. ‐ powiedział Ork. //Masz szanse wykazać się Severusem ;‐;//
Odszedł, zaczął dalej pracować. //Te procenty na życie i śmierć są takie same w wypadku z Severusem?
Pracowałeś. //Masz 10% więcej szans na przeżycie.//
Pracu pracu Severus wstał, poszedł się rozejrzeć po mieście. Może ktoś zna przybliżony termin powrotu Paladynów?
Pracu pracu
Severus wstał, poszedł się rozejrzeć po mieście. Może ktoś zna przybliżony termin powrotu Paladynów?
A więc pracu pracu. W mieście wiele o tym mówiono. Właśnie przybył goniec, który poinformował mieszkańców o odbiciu Ruhn. Teraz ludzi w mieście ogarnęła euforia i wielka radość.
A więc pracu pracu.
W mieście wiele o tym mówiono. Właśnie przybył goniec, który poinformował mieszkańców o odbiciu Ruhn. Teraz ludzi w mieście ogarnęła euforia i wielka radość.
Pracu pracu pracu. ///Ty się śmiej, a po kilku latach surowego zbierania będę w stanie wykupić Hammer Starał się wychwycić określoną datę.
Pracu pracu pracu. ///Ty się śmiej, a po kilku latach surowego zbierania będę w stanie wykupić Hammer
Starał się wychwycić określoną datę.
Miasto odbito dziś, kilka godzin temu. A więc pracujesz aż do zamknięcia karczmy. Najemnicy zostali na noc, a Ty dostałeś wypłatę i jeszcze nie masz pieniędzy na wykupienie miasta.
Miasto odbito dziś, kilka godzin temu.
A więc pracujesz aż do zamknięcia karczmy. Najemnicy zostali na noc, a Ty dostałeś wypłatę i jeszcze nie masz pieniędzy na wykupienie miasta.
Powtarzał cykl pracy (hue hue). A data powrotu?
Powtarzał cykl pracy (hue hue).
A data powrotu?
Powtarzasz go do usranej śmierci i jesteś z tego dumny. Prawdopodobnie za kilka miesięcy, bo wojsko z takimi zapasami i armią nie ruszyłoby tylko na jeden cel.
Powtarzasz go do usranej śmierci i jesteś z tego dumny.
Prawdopodobnie za kilka miesięcy, bo wojsko z takimi zapasami i armią nie ruszyłoby tylko na jeden cel.
‐Świetnie… Udał się do jakiegoś baru. Ile zarobiłem i ile potrzeba na wykupienie Hammer?
‐Świetnie… Udał się do jakiegoś baru.
Ile zarobiłem i ile potrzeba na wykupienie Hammer?
Masz ogółem 120 ciężko zarobionych złotych monet. Pomnóż to przez jakieś 10.000 i masz odpowiedź na drugie pytanie. Najbliżej była karczma, w której wynajmowałeś pokój, ale w okolicy było kilka typowych pubów i innych… domów uciech.
Masz ogółem 120 ciężko zarobionych złotych monet. Pomnóż to przez jakieś 10.000 i masz odpowiedź na drugie pytanie.
Najbliżej była karczma, w której wynajmowałeś pokój, ale w okolicy było kilka typowych pubów i innych… domów uciech.
Szukał jakieś innej. Tylko tyle? 1,200,000? Zarobię!
Szukał jakieś innej.
Tylko tyle? 1,200,000? Zarobię!
Ta… Jasne. Gospoda “W cieniu Hammer,” karczma “U Deroisa,” bar “Smażony wół.” To jest w najbliższej okolicy, ale w całym mieście musi być ich więcej.
Ta… Jasne.
Gospoda “W cieniu Hammer,” karczma “U Deroisa,” bar “Smażony wół.” To jest w najbliższej okolicy, ale w całym mieście musi być ich więcej.
Na oko zarabiam rocznie 5475, to będzie… 219 lat ;‐; A inne? Słyszał kiedyś o karczmie Pod Szczękogryzem, chciałby ja zobaczyć.
Na oko zarabiam rocznie 5475, to będzie… 219 lat ;‐;
A inne? Słyszał kiedyś o karczmie Pod Szczękogryzem, chciałby ja zobaczyć.