Miasto Axer
-
Kuba1001
Kebab:
Odpowiedzieli, że całkiem nieźle, w końcu dobra bitka nie jest zła, zwłaszcza jak się można na niej dorobić.
Makaroniarz:
//Fajne, że zacytowałeś ten post i w ogóle.//
Najwidoczniej korciło go, żeby coś odburknąć, ale ograniczył się do dwóch czynności, czyli wypicia zawartości swojego kieliszka oraz zadania pytania:
‐ O czym ja mam niby z Tobą gadać, jak nawet Krasnoludem nie jesteś? -
-
BudowniczyMakaronu
//sorry, nawet nie pomyslalem, a tez dosc dlugo szukalem :v//
‐ Jestem businessmanem, przebywajacym w Axer, szukajacym sposobu na zarobek i czekajcym na zalatwieni spraw przez znajomego. A opowiadac nizesz mi czy aby nie walczyles ostatnio gdzies, czy moze znasz jakies nowosci ze swiata. -
-
-
BudowniczyMakaronu
‐Coś mi się o uszy obiło, ale nie wiem zbyt wiele. Moją karczma znajduje się na dość sporym zadupiu, więc wieści dochodzą zwykle albo bardziej jako plotki albo z ogromnym opóźnieniem. ‐nie było to do końca prawdą. Przez jego karczmę dziennie przewijało się tyłu kupców i podróżników, że w wieczór możnaby napisać książkę historyczną. Sprawdzał on poinformowanie krasnoluda. ‐ Słyszałem coś o wojnie elfów z orkami, do tego o ofensywnie różnych bratctw czarodziejskich.‐
Polał następną kolejkę i wypił szybkim gestem -
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Makaroniarz:
‐ Ja to pie**olę te Elfy, jasne i ciemne, nich się ścierwo powyrzyna nawzajem, jak dla mnie król im pomagać nie powinien. A Cesarstwo to w ogóle dało dupy, całe stare Księstwo Hobbitów oddali po małym oporze, już by ku*wa stawiała większy. Ale podobno planują jakiś atak i nawet już ruszyli.
Kebab:
Z trzech partii dwie przypadły Vrogakowi, jedna Tobie. Po tym Orkowie skończyli grę, a herszt kazał Wam wyjść na zewnątrz, gdyż planował naradę z całą grupą, w tym Ogrem i kilkoma maruderami na zewnątrz. -
-
-
Kuba1001
Kebab:
‐ Chłopy, sprawa jest prosta. ‐ zaczął Vrogak, gdy cała banda już się zebrała. ‐ Zajebiście się napi**dalać, ale jesteśmy bandytami, a nie ku*wa bohaterami. Który chce wracać łupić na gościńce, a który chce zostać?
Makaroniarz:
‐ A widziałeś kiedyś wojującego Hobbita? Z nich są więksi słabeusze niż z ludzi albo Elfów. -
-
-
-