Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
‐ Nie no ja pić nie mogę, ku*wa mam księciem zostać . Posiedzę z tobą ‐. Baron pchnął drzwi i wszedł do środka ‐.
Walon podszedł do lady i zamówił piwo. Kiedy dostał zamówienie poszukał wolnego stolika i kiedy taki znalazł usiadł przy nim.
Więc Gorin dosiadł się do niego ‐ Wiesz co będzie moim pierwszym postanowieniem ?
Więc Gorin dosiadł się do niego
‐ Wiesz co będzie moim pierwszym postanowieniem ?
‐ Zaskocz mnie. Na pewno coś o alkoholu…
Wychylił się przez stół w stronę Walona ‐ Amnestia Książęca dla Barona i jego ludzi ‐. po czym śmiejąc się wrócił się na swoje miejsce ‐.
Wychylił się przez stół w stronę Walona
‐ Amnestia Książęca dla Barona i jego ludzi ‐. po czym śmiejąc się wrócił się na swoje miejsce ‐.
‐ Ty to masz, kurde, pomysły. ‐ powiedział Walon pijąc piwo. //Przyspieszyć akcję?//
/Ta// ‐ Rypnę sobie z tych co przeżyli Gwardię Przyboczną czy coś .
/Ta//
‐ Rypnę sobie z tych co przeżyli Gwardię Przyboczną czy coś .
‐ Nawet dobry pomysł. Zostało 10 minut idź, bo się spóźnisz. Ja chyba zostanę.
‐ Staraj się córką tej elfki nie pokazać jak chcesz się z którąś chajtnąc ‐. zaśmiał się i wyszedł na plac ‐.
‐ Kto powiedział, że z jedną. ‐ mruknął Walon dopijając browca. Przed Ratuszem zgromadził się spory tłum. Zobaczyłeś więcej Białych Gwardzistów. Nagle z Ratusza wyszedł Krasnolud, z który, rozmawiałeś wcześniej.
‐ Kto powiedział, że z jedną. ‐ mruknął Walon dopijając browca.
Przed Ratuszem zgromadził się spory tłum. Zobaczyłeś więcej Białych Gwardzistów. Nagle z Ratusza wyszedł Krasnolud, z który, rozmawiałeś wcześniej.
Baron postarał się jakoś dostać pod ratusz, możliwie jak najszybciej .
Udało Ci się dotrzeć w pobliże Białych Gwardzistów kiedy krasnolud zaczął mówić: ‐ Jak to w naszym górniczym rodzie bywa, Książę zabija Księcia. Tak stało się i dziś. Starego Księcia, który nie był godny pełnić władzy zastąpi nowy.
Baron postanowił podejść właśnie teraz, przy mówieniu o zabójstwie dawnego księcia . To doda mu autorytetu .
Gwardia przepuściła Cię, a krasnolud powiedział: ‐ Oto i nowy Książę! Podjedź tu.
Zbliżył się do mówcy, wpatrzony w niego .
‐ Czy Twoje imię będzie chlubą dla całego rodu Krasnoludów? ‐ zapytał.
‐ Będzie, poprowadzę nas do lepszego jutra ‐. odpowiedział hardo ‐.
‐ Czy pod Twoimi rządami Krasnoludy otrzymają bogactwa i chwałę o jakiej nigdy nie śniły?
‐ Zdobędą dla nas bogactwa a chwałą przyćmimy naszych przodków .
‐ Czy jesteś gotów, aby posiąść Pierścień Władzy i zostać nowym Księciem?