Ciemna Grota (Wioska Scharim) [Podmrok]
-
-
-
-
Kuba1001
Trafiłeś tam bez problemu, jak zwykle widząc pijanych pracowników jednej ze zmian, którzy już się bimberkiem uraczyli, i pracowników obecnej zmiany, którzy mieli to za sobą i bimberek obecnie produkowali. Widząc Cię, oczywiście złożyli należne honory, przywitali się i zaoferowali flaszkę swego specjału.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Łapserdaki uznały to za wystarczającą odpowiedź, wpuszczając Cię do środka. Ba, jeden nawet Ci drzwi otworzył.
Siedziba Skrela była podobna do Twojej, może z tą różnicą, że znajdowało się w niej więcej świeżych resztek posiłku, pustych butelek i skaveńskich dz****, ale to w sumie nic dziwnego, bo pewnie od odpoczywał po wyprawie, tak jak Ty, ale w inny sposób. -
-
Kuba1001
‐ Ja pieolę, schlałem się jak jakieś jaskiniowe ścierwo, a Ty mi tu alkohol przynosisz? ‐ spytał, wyłażąc ze swojego barłogu i przeganiając miłe panie, aby siąść do stołu i zgarnąć z niego zamaszystym gestem wszystkie butelki, które go zaścielały i były puste.
‐ Siadaj, nie pieol. ‐ powiedział, wskazując krzesło naprzeciw siebie. ‐ A jak tą sprawą jest nowa wyprawa na Gobliny to wypi*alaj, razem ze swoim bimberkiem, ja to pieolę, nie robię. -
-