Las Lerolga
-
-
-
-
-
Kuba1001
Mroczne Elfy nie odpowiedziały. Trafienie w nie czymkolwiek mogło być trudne. Zwłaszcza, że rozstawili się w bardzo luźnym szyku. Każdego z wojowników dzieliło około sześć metrów. Można było spróbować zdejmować ich pojedynczo, ale prawdopodobnie już po pierwszym strzale otoczą Cię i powbijają Ci klingi czy groty broni w ciało. Poza tym kusznicy z zatrutymi bełtami mogą czaić się w pobliżu. Twoja sytuacja była bardziej niż beznadziejna.
-
Zeromus
‐ Nie macie pojęcia, z czym się mierzycie …
Ostrze Azzinotha zmienia kształt po czym łączy się z First Tsurugi, a ono rozkłada się na sześć różnych ostrz. Zeromus chwyta dwa z nich, a pozostałe lewitują nad nim dzięki mrocznej mocy Azzinotha
‐ Ale dam wam jedną szansę … Gadajcie, o co chodzi -
-
-
-
-
-
-
-
Zeromus
‐ A więc dobrze … Skoro się ładnie zbieracie … To Zapłacicie Swoim Życiem za to, co zrobiliście!
Nie powinienem tego używać, bo nie ukończyłem szkolenia magicznego, ale nie mam innego wyjścia
‐ O blackness without beginning nor end! One‐eyed god imprisoned there, now hearken to my call! Gravity Blessing!
Efekt Zaklęcia przedstawiony na filmiku https://youtu.be/8M3o0Ibds3Y
//używa to, bo myśli, że to wszyscy, a tym może się udać ich na jedno uderzenie// -
-
Zeromus
Mam szansę wykończenia tylko jednego, ale co się stanie później to już nikt niewie … I do tego kończy mi się czas, niedlugo ostrza się rozdzielą i stracę jedyną szansę na wykonanie tego uderzenia … A to pewnie są pionki, więc przywódca gdzieś dalej jest … Niestety … Nie dam rady dłużej tego przetrzymać
Nagle cztery ostrza upadają na ziemię i obok nich “pojawia się” Ostrze Azzinotha (znaczy, że się oddzieliło już)
‐ Czemu to robicie …
//miałem dać muzyczkę na dalszą walkę, ale nie chcę jego śmierci tak szybko … A wilka jakoś odzyskam … gwarantuję ci to :P// -
-
Zeromus
Nie … nie mogę tutaj zginąć …
Próbuje zablokować ciosy mieczami
‐ A więc dobrze … Jeśli tego bardzo chcecie …
//obiecana muzyczka do walki, skoro chcesz to tak kontynuować//
https://youtu.be/vGIswJBe9PU -
-