Miasto Battlehammer
-
Kuba1001
‐ Żałosne. Pod panowaniem starszych królów, kiedy moi przodkowie żyli jeszcze na powierzchni, mieliśmy w garści większość ziem Verden. Wszyscy bali się nas, a nawet Demony trzymały się z daleka od naszych granic. ‐ powiedział dumnie po czym dodał nieco smętnie: ‐ Ale teraz jesteśmy tylko imitacją dawnej chwały. Przynajmniej tu, w podziemiach. nadal możemy uważać się za panów.
-
Bilolus1
‐ Pozwól że coś zaproponuję .‐ przerwał na chwilę ‐. Coś co pomoże wam i nam jednocześnie . Otóż chodzi o zniszczenie sąsiednich do was Goblinów . Wchodząc do podziemii spaliłem Rark’Kark i otworzyłem nam drogę do reszty ich ziem . Nasze wspólne siły zmiażdżyłyby ich a po tym…po tym wróciłbym do odbierania utraconych ziem . Nie jestem jak inni Księcia, obejmując władzę przysiągłem ludowi że uczynię się Królem i zdobędę nasze utracone ziemie .‐ uśmiechnął się lekko ‐. A to w dzisiejszej sytuacji ludzi i innych ras nie powinno być trudne…
-
-
-
Kuba1001
‐ Gobliny wyślą na nas całą swoją armię. ‐ powiedział Imperator i zamilkł na dłuższą chwilę. ‐ Ale jeśli ich pokonamy pozostaną bez ochrony… Zróbmy tak: Jeśli pomożesz mi pokonać Gobliny będziesz mógł wrócić na powierzchnię, a ja złupię miasta i podzielę się z Tobą łupami pół na pół. Ty wrócisz na powierzchnię i nie będziesz musiał się martwić Goblinami.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-