Heresh
-
Kuba1001
FD_God:
‐ Ja mam jeszcze miecz dwuręczny co ma jakieś dwa metry i moje ulubione rękawice z kolcami. Wiesz, taki sprzęt, że jak zdzielisz kogoś w twarz to będzie mógł oddychać z zamkniętymi ustami.
Angel:
Znalazłeś właśnie Lisza i Nekromantę w jednym, gdy wydawał polecenie sporemu oddziałowi Szkieletów. -
-
-
-
Angel_Kubixarius
‐ Mam kilka pomysłów na usprawnienie armii i oszczędzanie naszej mocy. Moźnaby na bazie duchów stworzyć widma zdolne wskrzeszać mniej złożone organizmy nieumarłe, zamiast jednego ożywieńca zszyć ciała kilku i kosztem nekromancji wskrzeszenia jednego stworzenia zrobić jedną wielką nieumarłą abominację. Po za tym każdego pokonanego paladyna warto wskrzesić jako bezwolnego rycerza śmierci. Do tego moźna by napchać ghule krwią, takue nieumarłe pojemniki z krwią mogą ją zepsuć by była skarzona, a po za tym wysadzenie takowego magią krwii wyniosłoby tą zepsutą krew w powietrze w postaci zaczerwienionej chmury zarazy eksterminującej wroga… a nie eksplodujące ghule mogłyby przelać poprzez rany skarzoną krew w paladynów tym samym zarażając ich i powodując choroby, a tym samym niezdolność do walki i powolną śmierć. Co o tych pomysłach sądzisz liszu ?
-
-
Angel_Kubixarius
// A żebyś wiedział. Plugastwa to nic innego jak te zszyte abominacje wydej hehe. Jak nawiązywać to nawiązywać. Uther Lightbringer jest to czemu nie ma być plugastw przeciw niemu ? Dobrze, źe jeszcze nie wrócono mojemu wampirkowi pamięci o cytadeli na północy ( oczywiste nawiązanie Northrend) i potężnej armii umarłych tam zamrożonych a za dawnych czasów utworzonych przez moją postać. Sam BloodSucker jest luźnym nawiàzaniem do zruneforge’owanego miecza death knightów specjalizacji krwii, tylko dość wyjątkowo potężniejszy od nich… ogółem moja pistać to połączenie Arthasia za czasów pobytu na Lordearonie po przejęciu władzy poprzez zabicie Therenasa + Giovani z Heroes of might &magic. Azeroth i Ashan moje ulubione univ. //
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-