Heresh
-
-
FD_God
‐Jeżeli udałoby nam się jakimś cudem otworzyć bramę i zaszarżować ją czym się da to mielibyśmy cień szansy na skończenie oblężenia w ciągu całkiem krótkiego czasu, tylko teraz wymyślić to jak się do tego miejsca dostać, w dodatku nie wiadomo jak zdołają obstawić to miejsce… No i przy okazji w środku zamku kręci się ktoś nieco dziwny, pojawił się nagle… Żaden z naszych, a był nawet chętny do walki z nieumarłymi, ale był wielki jak kilku chłopa.
-
Kuba1001
Bilo:
‐ Otworzyliśmy specjalny portal, lepszy i większy niż ta jakie może stworzyć sam Wielki Mistrz Gildii Magów. A tak właściwie to kilka takich portali. No i zdobyliśmy Kamień z Ruhn.
FD_God:
Na wzmiankę o tej dziwnej osobie oboje spojrzeli najpierw na siebie, a później na Ciebie.
‐ Dasz radę go jakoś dokładniej opisać? ‐ spytał Wielki Inkwizytor. -
-
-
Kuba1001
Bilo:
Baron kontynuował, jakby nie usłyszał:
‐ Połączone siły Paktu Trzech, Sali Luster i Kamienia z Ruhn mogą otworzyć portal do dowolnego miejsca w Naszym Wymiarze. ‐ rzekł i zamilkł, a później kontynuował z uśmiechem: ‐ Albo w innym. i tak, udowodniliśmy to oraz przetestowaliśmy.
FD_God:
‐ Obgadamy to na osobności, a wtedy wrócisz, dobrze? ‐ zapytał Amhiranta, ale wiedziałeś, że w tym wypadku nie masz co protestować. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
FD_God:
‐ Ja tam nie wiem. Ten duet to potrafi skakać sobie do gardeł, ale jak wezmą się za jeden, wspólny cel to nie ma nich mocnych.
Bilo:
‐ Podpuściłem ich. ‐ odparł Baron. ‐ Liczyłem, że Lisze i Upiory zabiją wszystkich, ale nie udało się. Jednak teraz już się nie wedrą, brama została zapieczętowana i strzegą jej moje doborowe legiony. -
-