Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Czyli ten głupi ptak mnie zawiódł ?? On powinien już tu być Szuka kogoś głębiej w alejce
I faktycznie: Znalazłaś kogoś, w bardzo głębokim cieniu, że nawet Drow ledwo co dostrzegał sylwetkę. Albo użył Magii. Taaak… To mogła być Magia.
Podchodzi jednocześnie obserwując uważnie każdy ruch postaci
Z tym to może być ciężko, bo postać w ogóle się nie ruszyła.
No to podchodzi do niego wykonując umówiony gest
Odpowiedział tym samym.
‐ I jak ? Masz jakieś ciekawe informacje ? //Ciekawe, czyli jakieś, co mogłyby pomóc w jej planach//
‐ Jak zwykle. ‐ stwierdził tak jak prawdziwy Drow: Wymijająco.
‐ Czyli, jak było w umowie … 200 monet za te informacje ?
‐ Nie. ‐ zaprzeczył. ‐ Dwa razy tyle.
‐ Aktualnie nie posiadam aż tyle … Najwięcej mogę dać 300
‐ Czyli mogę sprzedać Ci niepełne informacje.
‐ A co powiesz na niewielką wymianę ?? ‐ ustawia się w uwodzącej pozycji (znaczy się, cycki prawie na wierzchi)
‐ Nie, raczej nie. //Ale wiesz, że męscy przedstawiciele Drowów zbytnio się w seksie nie lubują? Pewnie dlatego, że na ogół to kobiety mają większą moc i władzę i mogą chłopa ukatrupić…//
//tego niema w opisie rasy // Staje normalnie ‐ Więc czego byś chciał ??
//A Trylogię Mrocznego Elfa pan czytał? Nie? Szkoda ._.// ‐ Więc dwieście monet i pewna przysługa w zamian za informacje. ‐ postanowił wreszcie.
//No niestety, nie czytałem Wogóle dość mało książek czytam Ostatnio Draculę czytałem// ‐ Jaki rodzaj przysługi miałby to być ??
‐ Zwrócę się po nią w odpowiednim czasie.
‐ chyba, że tak … ‐ wyjmuje woreczek z monetami
Wyjęłaś go.