Zielony Klejnot
-
Bilolus1
Znait złapał za oba ze swych mieczy po czym teleportował się tak żeby stanąć obok niej.
Przeszłaś mój test, głoś że jesteś tą która odpowiedziała na pytania Strażnika…i nie bój się bowiem już nigdy nie stanę na twej drodze‐ odpowiedział jej ponownie owym szeptem po czym spojrzał na Elfa aby upewnić się że nie ma tu nikogo kogo miałby ścigać‐…
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bilolus1
Zaczekajcie na mnie za miastem…‐ stwierdził teleportując Mrocznego Elfa i Krasnoluda w jakieś bezpieczne miejsce za miastem, zostając samemu.
‐Witajcie dzieci Mittera ! Na imię mi Znait, niektórzy z was mogą mnie znać jako Strażnik. Przybywam do waszego miasta aby odnaleźć jednego odważnego towarzysza który udałby się ze mną na Górę Mroku.
-
-
-
-
-
Kuba1001
‐ A więc czyim sługą jesteś, Strażniku? ‐ spytał ktoś, a wśród Elfów przeszedł szmer. Nagle rozstąpili się oni, aby ukazać Ci Elfa w szatach druida, z porożem jelenia na głowie. Cała jego osoba emanowała głęboką powagą i majestatem. Zauważyłeś, że przez lewe oko przechodziła okazała blizna, a na dodatek był on na owe ślepy.
-
-
-
-