Fanfary i inne dumne dźwięki!#2
-
Stało się, mamy to. Oficjalnie, dnia dzisiejszego, Elarid ma już dwa lata na PBF’owym karku. Podobnie jak rok temu, także i dziś, pojawi się ten oto temat, który powisi jakiś czas, abyście mogli skomentować, dać swoje spostrzeżenia, życzenia, sugestie i ogółem napawać tym oczy.
Ogółem to sam wynik grupy jest warto wspomnienia, gdyż na chwilę obecną wynosi on:pięćdziesiąt siedem tysięcy dwieście pięćdziesiąt postów, sto pięćdziesiąt siedem tematów i siedemdziesięciu ośmiu członków.
Oczywiście, tak jak rok temu, pojawi się lista grupowych rekordów oraz tych, którzy takowe pobili. Poza tymi sprzed roku, pojawią się też nowe:Najdłuższa Karta Postaci w historii PBF’a ‐ Mimo iż nie była zbyt autorska i ostatecznie zniknęła, to wielu dobrze pamięta Kartę Vadera i jego Ogórka. To właśnie do nich należy to miejsce, którym zdetronizowali Rafaela.
Najdłuższa i najbardziej rozbudowana historia postaci w historii PBF’a ‐ Tak jak rok temu, Rafael utrzymuje się tutaj na pierwszym miejscu, przebijając swoją historią konkurencyjnego Ogórasa.
Postać, która osiągnęła najwięcej w historii PBF’a ‐ Gorin, Baron, Książę, Wasza Wysokość, Żelazny Młot, jak zwał tak zwał. Ciągle piastuje swój urząd i to miejsce wśród zasłużonych.
Najbardziej zasłużony Moderator w historii PBF’a ‐ Mimo iż będę zawsze o nim pamiętał i uważał za jedną z najbardziej zasłużonych osób w historii grupy, a także tę jedną, które powrotu z martwych pragnę najbardziej, Liszaj został zdetronizowany przez Vadera, któremu zawdzięczamy nowe rasy, lokacje, organizacje i zapewne wiele więcej.
Najmniej zasłużony Moderator w historii PBF’a ‐ Naprawdę muszę o niej wspominać?
Najbardziej zasłużony użytkownik w historii PBF’a ‐ No co tu dużo mówić? Choć nieposiadający moda, Adv odwalił kawał dobre roboty i nie byłoby fair nie wspominać tu o nim.
Najbardziej wku*wiający użytkownik w historii PBF’a ‐ Mimo, że nie widziałem jej tu od ponad roku, nikt nie zdołał przebić Valkyr, także gratulejszyn. Choć widać, że kilka osób ma chrapkę na to miejsce…
Najdłuższy wpis w historii PBF’a ‐ Może i nie są to już całe Najważniejsze Informacje, gdyż trzeba było je rozbić na poszczególne części, to i tak post zawierający rasy nie został dotąd przez nikogo podbity.
Użytkownik z największa liczbą żywych postaci w historii PBF’a ‐ Wątpię, czy kiedykolwiek ktoś zastąpi na tym miejscu Vadera.
Użytkownik z największa liczbą martwych postaci w historii PBF’a ‐ Dark Lord nadal trzyma fason w tej sprawie, choć już nie gra.
Najdłużej żyjąca postać w historii PBF’a ‐ Ponownie brak zmian, Gorin na propsie.
Temat z największą ilością postów w historii PBF’a ‐ Ur zostało zdetronizowane przez grupowy Czat.
Temat z najmniejsza ilością postów w historii PBF’a ‐ Będzie tego sporo, bo wiele lokacji, które dodałem ja lub Vader nie zostało nawet tkniętych, na przykład Wyspa Trolli, Gogh, Winteredge i wiele innych. Ale skoro wcześniejsze tematy z tej rubryki, a więc Mroczne Królestwo i Twierdza Tol‐Barad zostały w końcu ruszone, to może i z tymi się tak stanie? Cóż, mamy na to rok, nie?
Cóż, więc to tyle (choć prawie na pewno o czymś zapomniałem i dopiszę to później). Temat powisi tu kilka dni, byście mogli się nim nacieszyć i tu podyskutować. Później zostanie on odpięty i zamknięty, aby zostawić coś dla potomnych i porównać z podobnym tematem, który pojawi się równo za rok.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-