Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Pasztet, masz tylko jedną postać, więc nie oszukuj siebie. Nigdy nie będziesz miał więcej postaci niż ja.
Vader0PL pisze:Pasztet, masz tylko jedną postać, więc nie oszukuj siebie. Nigdy nie będziesz miał więcej postaci niż ja. ** Pasztet, masz tylko jedną postać, więc nie oszukuj siebie. Nigdy nie będziesz miał więcej postaci niż ja.**
Vader0PL pisze:Pasztet, masz tylko jedną postać, więc nie oszukuj siebie. Nigdy nie będziesz miał więcej postaci niż ja.
** Pasztet, masz tylko jedną postać, więc nie oszukuj siebie. Nigdy nie będziesz miał więcej postaci niż ja.**
Vader0PL pisze:Pasztet, masz tylko jedną postać, więc nie oszukuj siebie. Nigdy nie będziesz miał więcej postaci niż ja. Zakład?
Zakład?
dark_lord_ pisze: A tak btw Kuba pamiętasz moją pierwszą postać? xD Ten Nekromanta? Niestety tak ;‐;
dark_lord_ pisze:
A tak btw Kuba pamiętasz moją pierwszą postać? xD
Ten Nekromanta? Niestety tak ;‐;
dark_lord_ pisze:Zakład? Za każdą jedną twoją postać mogę dać dwie. Zakład.
dark_lord_ pisze:Zakład?
Za każdą jedną twoją postać mogę dać dwie. Zakład.
Vader0PL pisze:Za każdą jedną twoją postać mogę dać dwie. Zakład. Za każdą jedną twoją postać mogę dać dwie. Zakład.
Vader0PL pisze:Za każdą jedną twoją postać mogę dać dwie. Zakład.
Już to widzę.
Kuba1001 pisze:Ten Nekromanta? Niestety tak ;‐; To była żenada xd Wiader, za każdą twoją postać zrobioną przez moją postać zrobię postać A najbardziej będzie się cieszyć kuba który będzie miał dodatkowe sto postaci którymi nikt nie gra
Kuba1001 pisze:Ten Nekromanta? Niestety tak ;‐;
To była żenada xd
Wiader, za każdą twoją postać zrobioną przez moją postać zrobię postać
A najbardziej będzie się cieszyć kuba który będzie miał dodatkowe sto postaci którymi nikt nie gra
Vader0PL pisze:Już to widzę. Już to widzę.
Vader0PL pisze:Już to widzę.
Pobiję rekord najnudniejszych postaci I głupich pytań na pw
Pobiję rekord najnudniejszych postaci
I głupich pytań na pw
You know, ja swoimi aktywnie gram. Proszę i bana dla Alberta Kuba, bo sam go wyrzucę.
You know, ja swoimi aktywnie gram.
Proszę i bana dla Alberta Kuba, bo sam go wyrzucę.
A za co nigdzie nie złamałem regulaminu
Trolling, wylatujesz