Wioska Pargos
-
-
-
-
-
-
-
Zeromus
‐ nie muszę ciebie znać … wystarczy mi to, że wiem, że jesteś człowiekiem i jedyne, co chcesz robić … to zabijać. Ale nie mam już nic więcej do powiedzenia takim jak ty
W dłoni pojawia mu się url=http://vignette1.wikia.nocookie.net/finalfantasy/images/b/bf/WyrmheroBlade‐ffxii.png/revision/latest?cb=20130705010505]Wyrmhero Blade, po czym wykonuje szerokie cięcie, a z czubka ostrza wydobywa się niewielka fala płomieni
//ostrze używa smoczej mocy, normalnie jeszcze nie może tego używać// -
-
-
-
-
Zeromus
//A myślałem, że będziesz oceniać czy uniknął tego XDD//
‐ Jesteś tak samo głupi jak oni wszyscy … Ja nie jestem człowiekiem … Jam jest Id (tymczasowa ksywka dla momentu, kiedy to moc przejmuje kontrole) … Jeden z Dragoonów … Ale już więcej nie musisz wiedzieć.
Powoli idzie w stronę dziewczyny -
Michaelpl03
Wyciągnął swój nowo nabyty srebrny miecz. Kto wie, może żelazny nie zadziała :V
// Nie, nie chcę cię zabić. I proszę o taki sam stosunek do mnie ;‐; BTW, superhero mode: on.
‐ Ani mi się waż! Może nie jestem jakoś przeogromnie inteligentny, ale na pewno odróżniam się od reszty społeczeństwa. Jeśli jednak koniecznie chcesz nas zabić, pokonaj mnie. -
-
-
Zeromus
‐ jak możesz tego nie wiedzieć … jesteś całkowitym ignorantem.
szybko przemieszcza się w kierunku dziewczyny
‐ ona także jest taka sama …
//True Evil mode ON. Czytaj, że ta “osobowość” stworzona przez moc przejęła same złe cechy//
wbija ostrze w dziewczynę po czym wokół miecza pojawiają się płomienie
‐ Teraz przyszła pora na zapłatę …
//kom dla Kubełka. Tak, zmierzam do wioski, ale w tej “postaci” nie wie, gdzie wszyscy są, więc zniszczy tylko pare randomowych budynków, ale nie tamten// -
-
-
-