Chaty w lesie
-
-
-
Angel_Kubixarius
KrzyzBobr pisze:// Jak tylko zostanę jego uczniem i będę łazil za nim to będziesz nas gmowal. To tylko wstęp.
‐Ale… Czego ty ode mnie chcesz? ‐ Podniósł miecz‐Mów, kim i czym jesteś, po co tu jesteś, czego szukasz, czemu nie panujesz jeszcze nad samą formą swojej mocy oraz czemu masz jakieś uprzedzenia do mojej rasy.
-
Konto usunięte
‐Tak sobie tu przyszedłem żeby dowiedzieć się czegoś o pewnej klatwie. Jestem człowiekiem, nigdy nic nie wiedziałem o żadnej mocy, miałem jedynie bóle głowy a potem odzywaly się do mnie różne głosy. Aha, wampirem możesz być, byle byś nie próbował pić mojej krwi. No chyba ze… Nie. Nieważne.
-
-
-
-
-
Angel_Kubixarius
‐Jeżeli nie zrozumiałeś tego podczas mojego monologu przed “walką”, jestem biblioteką na temat wiedzy w wielu gatunkach, a w nekromancji zwłaszcza… jestem wampirem, studiowałem nekromancję i mam tytuł mistrzowski, ale nie umiem jej z siebie uwolnić. układ jest taki, uczę cię wykorzystania twojej mocy, a ty mi pomagasz, no i jeśli byś umiał… naucz mnie kiedyś uwalniania mocy… bez tego jestem tylko wojownikiem…
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-