Karta postaci
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
MrocznyK
Regularne i częste odpisy mam do jednej postaci.
Przy czterech odpisy pojawiają się regularnie, ale niezbyt często (te wątki są w większości uzależnione aktualnie od odpisów innych).
W przypadku jednej postaci odpisy mam rzadko i nieregularnie, ale jednak są.
A jedna postać jest tak jakby zamrożona i raczej się nie odmrozi, bo jej Pańcię wyje**ło w przeszłość ;~; -
Historyjka
[Imię i nazwisko:] - Morowa Perła.
Mówią jej w większości jednak Veronica.
**[Wiek:] **- 17 057 wiosen oraz zim.
[Płeć:] - Woli zaimki żeńskie.[Orientacja seksualna:] - Biseksualność.
**[Gatunek:] **- Klejnot (Perła).
**[Motyw piosenki:]**https://youtu.be/EjMor1jiiHg{Stan psychologiczny:} Stabilna.
[Osobowość:] - Pogodna i urocza.
Wrażliwa, ale opanowana. Obowiązkowa.
[Nawyki:] - Mówienie o sobie w 3’osobie.
[Słabości:] - Bywa zbyt gadatliwa.
[Silne strony:] - Potrafi wiele znieść.
[Zdolności:] - Zmienianie kształtu.
Przyzywanie broni (łańcucha z nadzianą ostrzami kulą na samym końcu).
Jest też oczywiście sprawna fizycznie.
I… Ma też trzy nietypowe u Pereł zdolności.
Uzdrawianie, czytanie w myślach i kontrola urządzeń elektronicznych. Może po prostu… łączyć się z nimi umysłem.{Dla dociekliwych:} Miała iść na przemiał.
Dlaczego? Ponieważ ma wspomniane zdolności, a jako zwykła Perła nie powinna ich mieć. Podczas jej produkcji nastąpił wyciek kilku nieporządanych substancji i… wyszła Morowa Perła. Odczytała jednak intencje Klejnotów mających oddać ją na przemiał i uciekła. Ukradła statek i dotarła na ziemię, gdzie ukrywa się pod postacią człowieka - Veronici (raz na jakiś czas zmienia tożsamość, ale teraz jest Veronicą, licealistką). Ale to nie wszystko. Otóż natrafiła ostatnio podczas przeszukiwania swoją mocą zasobów internetowych na ofertę Rebecci, która sprzedaje Perły. Postanowiła ratować towarzyszki i… cóż. To jej wielka życiowa misja. Namierza nielegalnych posiadaczy Pereł i uwalnia od nich sobie podobne. Ogólnie po tym, jak chciano ją oddać na przemiał ma uraz do systemu, w którym Perły są czyjąkolwiek własnością. Czas na rewolucję![Stabilność psychiczna:] - Takie 7/10.
[Ulubione rzeczy:] - Telefon i kawa.
Tak - kolejna postać.
Ale do tej ja bym zrobiła sobie temat! -
-
-
-
-
-
-