Beach City
- 
- 
 Woj2000 Woj2000Nawet, jeśli się tego nie spodziewał, to i tak był świadomy, że w tym wypadku mogła posunąć się za daleko. Zwłaszcza, jeśli to przez tą melodię ta dziewczyna zaczęła bardziej płakać. 
 -Przestań. - odezwał się stanowczo, łapiąc Diamencik i przesuwając ją tak, aby mogła mu spojrzeć w patrzące z dezaprobatą oczy - Przestań to śpiewać, uspokój się i ją przeproś. Nie widzisz, że sprawiasz jej przykrość?
- 
 Andrzej_Duda Andrzej_DudaRP: 
 A do czego on się nadaje?
 CBPL:
 Zanim odnalazła w myślach odpowiedź, została przytulona… Przez tą dziewczynkę.
 -Ja… Ja… Przepraszam… Ja… Myślałam… Że… Pani jest… - I więcej już nie powiedziała, ponieważ sama się rozpłakała, tak jak Erine.
 Woj:
 Diamencik wyrwała się od Kevina, a następnie przytuliła tą dziewczynę i powiedziała coś, co można uznać za przeprosiny, a może nawet coś trochę więcej.
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
 Woj2000 Woj2000Ten fakt jest naprawdę bardzo dziwny, gdyż, jeśli dobrze pamięta, ta piosenka miała w zamierzeniu ją ,chronić" przed złymi Klejnotami. A ta dziewczyna na pewno nie jest Klejnotem… 
 Chyba, że jest coś, o czym sam Kevin nie wie. Jednak w obliczu faktu, że Diamencik przeprosiła za swoje zachowanie i pogodziła się z nieznajomą, to cała ta tajemnica schodzi dla niego na plan dalszy.
- 
- 
-