Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Nie udzieliła jej odpowiedzi: Sprawdź, która planeta wyprodukowała jeden klejnot, po czym została opuszczona. -
Nie udzieliła jej odpowiedzi:
-Żadna, Mój Agacie.
Albo żadna w statystykach…- Mruknęła do siebie - Perło, jak sądzisz, ile materiałów potrzeba byłoby do stworzenia tak wielkiego klejnotu? -
Perła wyrwała się z zamyślenia. -Tyle co na kilka milionów innych Klejnotów, moim zdaniem, Mój Agacie.
Czyli cała planeta? -
-Więcej, Mój Agacie.
To niesamowite…Tak ogromny klejnot…-
-Musi być niewyobrażalnie potężny, Mój Agacie.
Diamenty boją się go, dlatego go bańkują…-
-A w każdym razie Biały Diament, Mój Agacie.
Jeżeli Biały Diament się go boi, to inne tym bardziej. - Odpowiedziała i odetchnęła: Mi już dzisiaj starczy tajemnic, zagadek i przygód…Kapitanie, dobra robota, wracajmy na kolonię. - Odpowiedziała i usiadła.
Hełm Nefrytu się rozleciał. -Uhm… Gdzie ja jestem?
Kapitanie, wszystko w porządku? Jesteś na statku. -
-Ach tak, na statku…Jakim statku?
“Błękitna Duma”… Sama zbudowałaś go, przewodnicząc w konstrukcji. Nefrycie, wszystko w porządku? -
-Nie… Nie jest w porządku… Za dużo danych…
Złapała ją za ramiona i pokazała dłoń: Ile widzisz palców? -
Złapała ją za ramiona i pokazała dłoń:
-Faseta 58C8 Kaboszon 4B3J.
Potrząsnęła nią: Co się dzieje?! Musisz odejść od kokpitu! -
Potrząsnęła nią:
-O gwiazdy! Zaraz wszyscy zginiemy! Wymachuje rękami. -O gwiazdy! Zaraz wszyscy zginiemy! Wymachuje rękami. -O gwiazdy! Zaraz wszyscy zginiemy! Wymachuje rękami. -O gwiazdy! Zaraz wszyscy zginiemy! Wymachuje rękami.