Teren Obsydianowej Świątyni
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ThePolishKillerPL
Lepiej być ostrożnym w stosunku do niej. Najwyżej jak już ją pozna to pomyśli nad eliminacją pretendentki, ale to też jest niewiadome czy kiedykolwiek będzie chciał to zrobić.
Sprawdził, co u Per…ły. Momento momento moment. Wspomnienia wróciły…przecież ON miał jeszcze wcześniej Perłę! -
-
Andrzej_Duda
Killer:
Ta. Tylko… Heh, gdzie ona może teraz być? W sumie to znał ją tylko pół roku i ani dnia dłużej. Pewnie Dusza ją zabrała z momentem uwięzienia Czerwonego Diamentu.
Kor:
-Szczerze, z dwojga złego wolę Białą. Może i jest surowa, ale Imperium się przez te wszystkie lata rozwijało niezwykle prężnie. Bez urazy, ale blokowałaś postęp. -
-
-
-
-
korobov
-Jesteś córką Białej, podobnie jak Żółta. Zrozumiałe jest zatem, że macie na takie rzeczy podobne kwestie. Jesteście na zasadzie kontrastu, nie zauważyłaś? Podobnie jak ja i Biała. Ona jest czystym diamentem, a ja składam się z dziesiątek tysięcy. Jest zimna, dokładna, szuka logiki i chce, by wszystko było pod jej… Sama wiesz z resztą, jaka jest. A ja podróżowałam, słuchałam, badałam. Powiedz, w jakim sektorze jesteśmy?
-
-
-
-