Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Kor: -Chcesz cukierka w nagrodę?
-Chętnie.
to n i e s t o s o w n e .
Kor: -Czekolaadoweeeogoo? Mroczny: -Mam to w D U I E UWU
-A co to czekolada?
w iesz co jeszcze możesz mieć w du️ie? Włócznię z vibranium uwu
Kor: -O, to tym bardziej. To taki cukierek, na pewno Ci posmakuje. Mroczny: -Jak fajnie owo
F a c e p a l m
-Może być. A czy nie zaszkodzi smokom?
Mroczny: -No co? Mam okres młodzieńczego buntu! owo Kor: -No ten… Chyba nie?
aww, też tak kiedyś miałam :^) Podeszła do Spinel i kopnęła ją w łydkę, żeby się wyje**ła, a potem dała jej k a r t e c z k ę UwU
-Mogę spróbować w niewielkiej ilości.
Mroczny: Spinel zrobiła lekkie łee, a potem przeczytała to co jest napisane na tej karteczce. Kor: -Wydaje mi się, że to dobry pomysł.
-No do dobrze, tak myślę.
K a r t e c z k a Perełka robi uwu // robiłem to całe 10 minut, proszę docenić
K a r t e c z k a
Perełka robi uwu // robiłem to całe 10 minut, proszę docenić
Kor: -Taką zwykłą czekoladę, czy z dodatkami? Mroczny: // dzienkujem uwu // -Ja Ciebie też kocham że ja pie**ole ty debilu niebieski UWU Perełka Jr dała Perle kopa w łydkę. -Jak ty tak możesz to ja też!
-Zwykłą.
wesołych walentynek, czy jak to leciało~ UwU Poczochrała Perełkę Jr // proszę uwu //
// proszę uwu //
Kor: Tata zaczął grzebać po swoich kieszeniach. Mroczny: -Nawet nie wiem co to jest uwu Perełka Jr się zarumieniła.
ja też nie wiem uwu Tuli tuli je obydwie