Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
-A dlaczego tak słodko pachniecie?
Mirabell i Peach Mówią na nas Brzoskwiniowe Bliźniaki. Może z zapachem to też ma coś wspólnego - wzruszył ramionami Peach.
Mirabell i Peach
Podszedł tylko do Mirabell i zaczął się o nią ocierać jak kot.
Peach i Mirabell Nie wiadomo czemu zarumieniła się. Peach za to wywrócił wymownie oczami. Czy ona tak reaguje na każdego samca?
Peach i Mirabell
Nie wiadomo czemu zarumieniła się. Peach za to wywrócił wymownie oczami. Czy ona tak reaguje na każdego samca?
Po chwili przestał, po czym usiadł przed nią i dał łapkę do góry.
Mirabell Chyba nie wiedziała, czego od niej oczekuje, bo spojrzała pytająco na brata.
Mirabell
Chyba nie wiedziała, czego od niej oczekuje, bo spojrzała pytająco na brata.
-Daję Ci łapkę. A jak się nazywacie?
Peach i Mirabell Peach. M-Mirabell, panie! ^^" //Czyli Brzoskwinia i Mirabelka. //Mirabelki rosną u mnie na ogrodzie ♡
//Czyli Brzoskwinia i Mirabelka. //Mirabelki rosną u mnie na ogrodzie ♡
//U mnie Lengrody. -A ja jestem Vergis.
**Mirabell i Peach ** A mogę mówić właśnie imieniem? P-PEACH! - zakłopotała się Mirabell. Widać wyraźnie, kto bardziej, a kto mniej przejmował się tytułami wobec pana.
**Mirabell i Peach **
-Oboje możecie.
Mirabell i Peach A-Ale przecież… Pozwolił to pozwolił, wyluzuj, siostra.
-Długo jesteście rodzeństwem?
Peach i Mirabell Około sto lat - odpowiedział Peach. Powstaliśmy dokładnie w tym samym czasie - dodała z uśmiechem Mirabell.
Pokiwał tylko ze zrozumieniem drogą. -A mój tata jest bratem Tora i Hel.
Peach i Mirabell A ty masz jakieś rodzeństwo, panie? - zapytała zaciekawiona Mirabell. Chyba tak szybko nie przestawi się z pan na Vergis.
-Mów mi po prostu Vergis. I tak. Konia i węża. Wiem, jak to brzmi. Sleipnira i Jörgumauda.
Peach i Mirabell …Może nam jeszcze powiesz, że to twój ojciec was rodził? - zaśmiał się Peach. Nie wiedział, że w sumie to tak jakby trafił.
-Znaczy… Tylko Sleipnira. Brata raxzej nie, a do mnie nie mam pewności. Z resztą się z jaja wyklułem.
Peach Dziwna z was rodzina.
Peach