Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Mirabell Chyba nie wiedziała, czego od niej oczekuje, bo spojrzała pytająco na brata.
Mirabell
Chyba nie wiedziała, czego od niej oczekuje, bo spojrzała pytająco na brata.
-Daję Ci łapkę. A jak się nazywacie?
Peach i Mirabell Peach. M-Mirabell, panie! ^^" //Czyli Brzoskwinia i Mirabelka. //Mirabelki rosną u mnie na ogrodzie ♡
Peach i Mirabell
//Czyli Brzoskwinia i Mirabelka. //Mirabelki rosną u mnie na ogrodzie ♡
//U mnie Lengrody. -A ja jestem Vergis.
**Mirabell i Peach ** A mogę mówić właśnie imieniem? P-PEACH! - zakłopotała się Mirabell. Widać wyraźnie, kto bardziej, a kto mniej przejmował się tytułami wobec pana.
**Mirabell i Peach **
-Oboje możecie.
Mirabell i Peach A-Ale przecież… Pozwolił to pozwolił, wyluzuj, siostra.
Mirabell i Peach
-Długo jesteście rodzeństwem?
Peach i Mirabell Około sto lat - odpowiedział Peach. Powstaliśmy dokładnie w tym samym czasie - dodała z uśmiechem Mirabell.
Pokiwał tylko ze zrozumieniem drogą. -A mój tata jest bratem Tora i Hel.
Peach i Mirabell A ty masz jakieś rodzeństwo, panie? - zapytała zaciekawiona Mirabell. Chyba tak szybko nie przestawi się z pan na Vergis.
-Mów mi po prostu Vergis. I tak. Konia i węża. Wiem, jak to brzmi. Sleipnira i Jörgumauda.
Peach i Mirabell …Może nam jeszcze powiesz, że to twój ojciec was rodził? - zaśmiał się Peach. Nie wiedział, że w sumie to tak jakby trafił.
-Znaczy… Tylko Sleipnira. Brata raxzej nie, a do mnie nie mam pewności. Z resztą się z jaja wyklułem.
Peach Dziwna z was rodzina.
Peach
-Nie wybiera się jej, racja?
Peach i Mirabell Coś o tym wiem. Mam siostrę. EJ! - Mirabell poczerwieniała na buzi. Spokojnie, siostra, przecież żartuję.
Coś o tym wiem. Mam siostrę.
EJ! - Mirabell poczerwieniała na buzi.
Spokojnie, siostra, przecież żartuję.
Machnął tylko kilka razy ogonembi się przewrócił na plecy.
Peach i Mirabell Aww. Co ty w tym widzisz uroczego, siostra?
Aww.
Co ty w tym widzisz uroczego, siostra?
-A co ty nie widzisz Peach?